“Saya Minta Sangat Akaun Ni P4dam DaIam Masa 12 Jam Dari Sekarang Atau…,” – Fauzi Nawawi

Pelakon, Fauzi Nawawi ada meluahkan rasa kesaI apabila ada segelintir pihak yang telah menyaIahgunakan foto keluarganya untuk tujuan promosi di laman media sosial.

Tambahan pula, foto tersebut digunakan tanpa kebenaran dan keizinan oleh dirinya.

Suami kepada pelakon Lisdawati ini menyifatkan tindakan tersebut sebagai satu s1kap yang t1dak bertanggungjawab.

“Salam semua semoga anda dan Keluarga dilindungi Allah dari kesul1tan dan kesus4han hidup ..

“Saya tak suka nak mar4h2 pepagi ni tapi t0long lah jgn buat haI yg boleh mena1kkan n4fsu Amar4h org lain dgn buat kerja tak betul ni ..

“pada acc FB dan insta yg Saya post ni tolong delete gambar Saya dan family yg Tak de kena mengena dgn peIaburan anda kami tak tahu menahu pun ttg peIaburan tu dan gambar kami sekeluarga dijadikan alat utk menarik minat peIabur Kalau minta izin at least kami tahu,” tulisnya.

Dalam pada itu, Fauzi memberitahu akan memgambil t1ndakan untuk membuat lap0ran p0lis sekiranya pihak tersebut tidak memad4m foto berkenaan dalam temp0h 12 jam.

“Kalau peIaburan tu sejenis sc4mmer !!?? Apa jadi pada peIabur dan Keluarga Saya ??? Saya minta sgt acc ni di delete dlm masa 12 jam dari sekarang atau Saya akan buat lap0ran p0lis ..

“Saya tak kisah Kalau gambar kami digunakan utk tujuan promosi produk atau program yg manfaat! Tapi jgn saIah gunakan .. Saya berterima kasih pada yg tolong bgtau Saya ttg akaun2 f4ke yg menguna pakai gambar artis dan celebriti

“Saya Harap sgt anda semua bg kerja sama pada kami sebelum lebih ramai lagi yg teran1aya  #f4keaccount #p0licerep0rts #fauzinawawi,” tulisnya lagi.

Foto: Instagram Fauzi Nawawi

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : MH

Be the first to comment on "“Saya Minta Sangat Akaun Ni P4dam DaIam Masa 12 Jam Dari Sekarang Atau…,” – Fauzi Nawawi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*