Datin Red mimpi wanita bertudung putih mengaku madu masa Datuk Red kahwin secara rahsia

MADU kepada penyanyi Adira Suhaimi iaitu Datin Seri Sharifah Norshafila Hassim mendedahkan dia didatangi mimpi aneh semasa suaminya Datuk Red berkahwin tanpa pengetahuannya pada tahun 2015.

Meskipun perkahwinan itu dirahsiakan suami, Norshafila atau lebih dikenali sebagai Datin Red berkata naluri dan firasatnya sebagai seorang isteri sentiasa tepat terutamanya membabitkan hal rumah tangga.

“Benda ni saya tak pernah kongsi pun dengan anda semua… tapi hari ni saya nak kongsi semasa suami saya kahwin senyap-senyap dulu. Selepas seminggu baru dia beritahu!

“Okay masa itu mereka kahwin dekat Thailand… saya didatangi mimpi datang seorang wanita memperkenalkan namanya bermula dengan huruf A dan wanita itu bertudung putih mengaku dia madu saya.

“Ini kisah benar tau, saya tak reka pun… betullah sixth sense seorang isteri,” katanya.

Perkongsian Datin Red mengenai hal rumah tangga di Instagram.

Datin Red berkongsi mengenai reaksi awalnya apabila mengetahuii suami berkahwin lagi menerusi Instastory pada Isnin.

Sementara itu, Datin Red berkata dia menerima takdir hidup bermadu dan percaya setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya.

Semua benda termasuklah suami hanya pinjaman di dunia ini dan apa benda yang terjadi ada hikmahnya.

“Cara saya cari bahagia… korang fikir semua benda termasuklah suami hanya pinjaman di dunia ini dan apa benda yang terjadi ada hikmahnya. InsyaAllah mesti okay!” ujarnya.

Pada 3 Disember 2015, Adira berkahwin dengan Datuk Red atau nama sebenar Datuk Seri Adnan Abu yang merupakan seorang ahli perniagaan di Songkhla, Thailand.

Datuk Red bahagia bersama dua isteri.

Pasangan ini dikurniakan tiga cahaya mata.

Perkahwinan Adnan bersama isteri pertamanya iaitu Datin Red mempunyai lima orang cahaya mata.

Sebelum perkahwinan itu, Adnan pernah berkahwin ketika berusia 20 tahun dan berpisah lima tahun kemudian.

Hasil perkahwinan itu dia dikurniakan dua cahaya mata yang kini berusia 20 dan 15 tahun.

Secara keseluruhan, Datuk Red mempunyai 10 orang anak bagi semua perkahwinannya.

“Hubungan itu baik, kami tak g4duh” – Adira dedah tak pernah kunjungi rumah madunya

PENYANYI Adira mendedahkan dia tidak pernah mengunjungi rumah madunya, Sharifah Norshafila Hassim atau dikenali sebagai Datin Red pada setiap kali hari raya.

Adira atau nama sebenarnya Siti Adira Suhaimi, 28, berkata dia tidak mempunyai masalah Datin Red namun memilih untuk tidak mengambil tahu mengenai kehidupan isteri pertama suaminya itu.

“Saya memang tak pernah pergi rumah dia walaupun pada hari raya. Sebenarnya saya jenis tak kacau kehidupan di sana.

“Hubungan tu Insya-Allah baik dan kami tidak bergaduh. Tapi saya memang tak ambil tahu mengenai kehidupan dia.

“Kami pun tidak pernah berhubung dan bagi saya, kalau orang tu baik dengan saya akan layan lagi baik,” kata Adira kepada mStar.

Datuk Seri Adnan Abu atau Datuk Red berkahwin dengan Adira sebagai isteri kedua di Songkla, Thailand pada 3 Disember 2015.

Pasangan ini menimang cahaya mata pertama yang diberi nama Anggerik pada 10 Mac 2017, manakala anak kedua Assan pada 9 September 2018 dan kini hamil lima bulan anak ketiga.

Adnan juga mempunyai lima orang cahaya mata hasil perkahwinan dengan isteri pertamanya itu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://trendingsangat.pw/datin-red-mimpi-wanita-bertudung-putih-mengaku-madu-masa-datuk-red-kahwin-secara-rahsia/

Be the first to comment on "Datin Red mimpi wanita bertudung putih mengaku madu masa Datuk Red kahwin secara rahsia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*