Tak Habis Lagi Ke Dndam Tu. Ahli Keluarga di Sana Snggup DM Peminat Saya Twist Cerita – Rita Ridaini

” Ahli keluarga di sinun sampai sanggup DM peminat saya burvkkan saya, twist cerita..tak abis lagi ke dend4m kesumat tu..

Itu perkongsian terbaru pelakon Rita Rudaini di Insta Story Instagram beliau yang mencuri perhatian ramai.

Rita tidak menyatakan kepada siapa dia tujukan kata-kata tersebut, namun berdasarkan situasi semasa dan status yang ditulis Rita sebelum ini, rata-rata peminat faham maksud Rita tersebut.

” Ingatkan dah bertahun, umur meningkat, rambut beruban, anda semua dah insaf..

” Hmm betul laa, dah2 laa tuu, kesian yang kat dalam kubvr nuu kalau kita kat atas ni dok prangai sama memburvkkan dan memecahbelahkan orang..

” Anda sedar tak yang tuhan tu Maha Kaya? Sudah-sudah la kot DM orang sana sini hanya membrukkan saya.

” Orang cerdik boleh menilai jenis apakah manusia begini. Tuhan tu tak tidur ye sedara sedari sekalian..d0sa yang dulu belum lagi terampun.

” Bawak-bawak la ingat Allah..” tulis Rita.

Tambah Rita lagi, individu terbabit hanya akan berasa puas hati sekiranya melihat dia m4ti sahaja baru semua dndam kepadanya terlerai.

” Orang macam tu akan puas hati kalau saya dah m4ti. Baru dndam kesumat terlerai..legaa rasa puaihh..

” Tak letih ka hati tu berdndam dengan saya?” tulis Rita.

Sementara itu menerusi perkongsian berasingan, juga di Insta Story, Rita turut memuatnaik paparan skrin keratan artikel dari Harian Metro bertajuk “Tanggungjawab pada anak bukan setakat bagi duit”.

Artikel tersebut memaparkan gambar Rita dan juga bekas suaminya, Aidil Zafuan yang juga pemain bola sepak pasukan Johor Darul Takzim (JDT).

” Baca dan hadam..ada orang ingat saya meminta-minta duit. Excuse me, cuba faham dan hadam baru nak komen.

” Jangan suka hati komen nanti jatuh ftnah, saya tidak pernah meminta naik jumlah, call whatsapp atau sewaktu dengannya.

” Saya takde masa, banyak lagi benda yang saya kena kejar buat untuk besarkan anak-anak..

” Dan siapa yang bangkitkan isu naf-kah ni kat IG? Sapa yang mula? Fikir sebelum komen..” akhiri Rita.

Terdahulu kisah antara Rita dan Aidil kembali hangat diperkatakan ramai selepas Aidil membuat penafian di atas tduhan yang mengatakan beliau tidak membayar nfkah.

Dipercayai Aidil membuat kenyataan itu selepas beberapa artikel ditulis pihak tidak bertanggungjwb yang menvduh beliau tidak membayar naf-kah tetapi membuat ‘claim’ pada LHDN menggunakan nama anak-anak di bawah jagaan Rita.

Artikel yang ditulis bIogger tidak bertanggungjwb itu pula dipercayai hanya memetik kata-kata warganet yang tidak tahu hujung pangkal cerita, kemudian disebar ke seluruh alam.

Untuk rekod, seperti yang diakui Rita sendiri, Aidil sentiasa membayar naf-kah kepada dua anaknya sebanyak RM3000 sebulan.

Sumber:IG Rita Rudaini.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : http://limauais.pw/2021/01/27/rita-kata-ahli-keluarga-di-sinun/

Be the first to comment on "Tak Habis Lagi Ke Dndam Tu. Ahli Keluarga di Sana Snggup DM Peminat Saya Twist Cerita – Rita Ridaini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*