“Ibu mentua pun awak menggil4 k4cau” Puteri Sarah ded4h rumah tangga di g4nggu orang ketiga Lagi?

Puteri Sarah Liyana beng4ng dengan individu yang  tak habis-habis meng4nggu rumah tangga dan keluarganya di media sosial.

Kaa Sarah, individu tersebut sanggup mencipta akaun p4lsu semata-mata untuk ‘stalk’ aktiviti harian isteri kepada Syamsul Yusof ini.

Malah menurut pelakon itu, individu tersebut seolah-olah tidak berpvas hati apabila Sarah dan suami berbaik semula.

Foto: IG

“Selamat pagi st4lker, mesti hari-hari awak ingat saya kan? So sweet, setiap hari awak 1ntip saya, tahu aktiviti saya, okay stalk la.

“Instagram saya tak pr1vate pun, maaf saya terlalu sibvk dengan keluarga, dengan kerja, dengan perniagaan. Saya tak ada masa untuk buat benda lain tak macam awak.

“Sampai terp4ksa buat akaun p4lsu untuk k4cau saya. Dah 2021 dear, terimalah kalau buat j4hat Allah takkan izinkan awak menang, Allah tak tidur. Memang tak tenang ya tengok dah berbaik?” katanya melalui IG Story.

Bukan Sarah sahaja yang dik.acau malah ahli keluarga dan kawan-kawan pun menerima nasib sama.

“Lepas tu k4cau kakak ipar saya, k4cau kawan-kawan saya, k4cau stokis (perniagaan) saya. Malah ibu mentua pun awak mengg1la k4cau.

“Nak kena rep0rt polis lagi ke awak ni? Tolong jaga marvah tu sikit. Tolong pergi bervbat, tervk sangat dah awak ni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Puteri Sarah Liyana Megat (@puterisarahliyana)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Puteri Sarah Liyana Megat (@puterisarahliyana)

“Kalau awak rasa tak ten4ng, selalulah tah4jud dan solat tavbat. InsyaAllah rasa berd0sa yang men3bal dalam diri tu akan terhapvs sedikit demi sedikit. Hidup pun tenang. Tak adalah rasa 1nsecure 24 jam. Good luck dear.”

Siapalah agaknya yang k4cau tu kan? Teringin nak jadi isteri Syamsul lah tu!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami

Sumber:cari

Be the first to comment on "“Ibu mentua pun awak menggil4 k4cau” Puteri Sarah ded4h rumah tangga di g4nggu orang ketiga Lagi?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*