“Tak Kena Jahit Ke Aktif Je” – Netizen Persoal Ain Edruce Berjalan Laju Selepas Bers4lin Secara Normal

Pelakon Ain Edruce mencvri perhatian wargamaya apabila kekal aktif, segar dan sudah boleh berjalan laju walaupun baru sahaja mel4hirkan cahaya mata sulungnya secara normal.

Menerusi laman sosial Instagram, Ain berkongsi sebuah video berjalan-jalan di sekitar wad tempatnya bers4lin di sebuah pusat perub4tan Swasta di Selangor.

“Cara nak happykan nurse kat @sunwaymedical, cian dorang penat jaga Ain dari pagi sampai malam. Kita shoot ala-ala room tour konon depan diorang. Seronok eh si4l gelak-gelak semua.

Pregnancy experience Ain dekat sini best sangat-sangat. Next anak nak sini lagi,” tulis Ain di ruangan kapsyen.

Menerusi video berdurasi satu minit itu, Ain kelihatan aktif berjalan melakukan room tour sambil menunjukkan kemudahan yang ada di wadnya.

Sementara itu di ruangan komen, ramai wargamaya terhibur melihat aks1 Ain bergerak laju walaupun sudah memasuki tempoh berp4ntang.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NURULAIN BT EDRUCE (@ainedruce)

Malah, ada yang turut mempersoalkan keaktifannya kerana menurut mereka seharusnya ibu yang baru mel4hirkan secara normal perlu berjalan perlahan.

Serius tak nampak macam baru lepas bers4lin,” ujar seorang wargamaya.

Semoga aku lepas meng4ndung, nak bers4lin and lepas bers4lin happy go lucky macak Ain,” luah seorang wargamaya.

Tah Ain ni bers4lin ke tak? Macam takde apa-apa berlaku pun,” usik seorang wargamaya.

Macam tak s4kit je lepas bers4lin. Kalau kita nak jalan pun terkepit-kepit lagi, adoi,” kata seorang wargamaya.

Tak macam orang baru lepas ber4nak je. Ain jalan slow-slow tau, kepit macam minah Jepun. Take care,” pesan seorang wargamaya.

Tak kena jahit ke aktif je hihi,” tulis seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, video tersebut telah mendapat hampir suku juta tontonan daripada wargamaya.

Minggu lalu, Ain mel4hirkan seorang bayi perempuan seberat 2.79 kilogram secara normal selepas berbelas-belas jam bertarung dengan kes4kitan kontraksi sebelum bers4lin.

Untuk rekod, Ain mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan, Amirul Hafiz Mustaffa pada 13 Disember 2019 selepas enam bulan bertunang.

 

Sumber:Gempak

Be the first to comment on "“Tak Kena Jahit Ke Aktif Je” – Netizen Persoal Ain Edruce Berjalan Laju Selepas Bers4lin Secara Normal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*