[VIDEO] Tengah Syok Sembang, Budak Kecil Sebut ‘Gatai Pungk0q’ Bikin Terhibur

Telatah budak kecil yang baru pandai bercakap memang sering kali mencuit hati ramai. Kadang-kadang memang seronok melayan mereka bersembang seperti yang dikongsikan di dalam video ini.

Kanak-kanak perempuan dikenali sebagai Yaya ini sememangnya terkenal dengan telatah comelnya yang rajin bersembang. Bukan saja banyak mulut malah gayanya bercakap dalam loghat utara juga sering menarik perhatian ramai.

Di dalam video terbaru yang dikongsikan ini, Yaya dilihat sedang bersembang bersama ayahnya tentang pak cik saudaranya. Kanak-kanak itu juga dilihat sangat petah bercerita tentang harinya bersama pak ciknya itu.

Semasa sedang seronok bersembang, dia kemudian kelihatan sedikit terganggu sambil tergaru-garu. Apa yang lebih melucukan, budak kecil itu kemudian tiba-tiba berdiri dan bercakap ‘gat4i pungk0q’ kepada si ayah.

Gelagat spontannya ini turut menyebabkan si ayah berdekah melihatnya. Mungkin disebabkan itulah Yaya dilihat sering tergaru-garu sepanjang bercerita dengan ayahnya itu.

Di ruangan komen, gelagat budak kecil ini turut mencuit hati netizen. Malah ada juga yang terhibur dengan gelagat spontan yang ditunjukkan Yaya itu.

“Awat dia gat4i sangat tak henti garu.”

“Hilang stress mak cik dengan cakap yaya ni…”

“Gat4i sangat tu dok garu-garu…”

“Kalau comel buat macam mana pun tetap comel.”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "[VIDEO] Tengah Syok Sembang, Budak Kecil Sebut ‘Gatai Pungk0q’ Bikin Terhibur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*