“Ratu dah oper4te semua..kecuali b4wah” – Safiey Illias Meng4ku Mula Bvat Pembed4han Pl4stik Sejak Umur 17 Tahun

Kerap melakukan pembedah4n plastik pada wajah dan tubuh badannya, usahawan kosmetik Safiey Illias telah mended4hkan bahawa dia mula melakukan pembed4han kosmetik ini semenjak berusia 17 tahun lagi.

Menerusi satu video pendek yang dimuat naik di TikTok, Safiey atau nama sebenarnya, Mohd Saifuddin Illias, 27, memberitahu yang dia dah melakukan pelbagai jenis pembedah4n kecuali pembed4han penukaran jantina dan tengkorak.

Oh ratu dari umur 17 tahun dah oper4te semua kecuali ‘bawah’ dan tengkorak. Potong rahang semua tak ada. Hidung, dahi, lesung pipit, kecilkan bibir, dagu, buat payud4ra dan sedut lemak.

“Masa umur 17 tu tak potong lagi bawah tu tapi datang SPM semua dah settle. Lengkap dah. Gigi pun dah,” katanya.

Menerusi video tersebut juga dapat dilihat j4hitan di bahagian dahinya susulan daripada pembedah4n kosmetik yang dilakukan.

Malah dia juga mengakui wajahnya akan mengalami bengk4k selepas melakukan pembed4han tersebut.

“Dah macam apo dah esok bangun kepala kecik badan besar”

Walau bagaimanapun, video tersebut telah mendapat kec4man hebat netizen yang tidak setuju dengan pembed4han yang dilakukan kerana wajahnya kelihatan agak pelik. Malah ada juga yang menyamakan wajah Safiey seperti watak kartun Jimmy Neutron.

Bertaubat Lah Safiey Illias,Harap Safiey kembalilah ke pangkal jalan. Banyak sangat dah tu pembed4han dia buat.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber:Lobak Merah

Be the first to comment on "“Ratu dah oper4te semua..kecuali b4wah” – Safiey Illias Meng4ku Mula Bvat Pembed4han Pl4stik Sejak Umur 17 Tahun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*