PeIakon BergeIar J4nda Mesej Su4mi 0rang Ugvt Bn0h Diri KaIau Tido Dengan lstri Sendiri

Pernah terpalit dengan kontr0versi g4nggu rumah tangga orang, nampaknya k3s yang sama berulang kembali.

Ini apabila isteri kepada si suami yang menjalinkan Hvbungn svlit dengannya itu dedahkan mesej mereka.

Biarpun perkongsian itu telah disulitkan, ia dikongsikan semua melalui forum Cari.

Pelakon yang merupakan ibu tunggal anak dua itu siap vgut lagi kalau nak bersama isteri.

Nak Tidur Dgn lstri pun Susah Sekarang

Pelik Kenapa lstri Dia Up

Yang Laki pun Duk Layan dah Kenapa

Isteri Ded4hkan Perbualan Masej

Mesti Laki tu Poket Tebal kot

Dia siap vgut nak cderak4n diri lagi kalau tak layan dia, pelakon ibu tunggal yang berusia 25 tahun itu juga kerap mengg4nggu ket3nteraman suaminya.

Kuat Ugvt perempuan ni

Menurut si isteri, pelakon itu juga sampai ke tahap nak tahu kalau suami isteri tidur. Kalau ‘melayan’ si isteri, boleh pula nak ugvt bn0h diri

Mesej yang ditunjukkan di bawah ini beberapa tahun lepas, tapi menurut si isteri dia k4cau sampai ke hari ini.

Bagaimanapun ia menjadi pertikaian netizen, ada yang hntam truk pelakon itu tak lekang juga dengan si isterinya ini kerana masih bersama suaminya walaupun dah lama tahu crang.

Sebelum disulitkan perkongsian itu telah viral di Twitter.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber:http://lamanmaya.pw/ via lobakmerah

Be the first to comment on "PeIakon BergeIar J4nda Mesej Su4mi 0rang Ugvt Bn0h Diri KaIau Tido Dengan lstri Sendiri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*