[Video] Reaksi Kucing Selepas Div4ksin Raih Perhatian, “Muka Dia…”

Bagi pemilik kucing, kesihatan dan kesejahteraan kucing pastinya menjadi keutamaan mereka. Ini termasuklah memberikan v4ksin pada kucing untuk melindungi mereka dari ancaman peny4kit yang berbah4ya.

Baru-baru ini pula, seekor kucing meraih perhatian ramai apabila reaksinya selepas div4ksin dikongsikan. Sehinggakan ramai yang cukup terhibur melihat gelagat kucing ini semasa menerima raw4tan di klinik haiwan itu.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kucing tersebut baru saja selesai menerima v4ksin di klinik itu. Lebih melucukan, kucing itu juga perlu menjalani sesi bergambar menunjukkan dia baru saja selesai div4ksin.

Namun reaksinya mencuit hati ramai apabila dia memberikan reaksi wajah gar4ng ketika bergambar. Bukan itu saja, dia juga kelihatan seperti marah pada pemiliknya yang membawanya ke situ.

Sebaik saja selesai bergambar, kucing itu juga dengan bijaknya mengikut pemiliknya pulang ke rumah tanpa perlu diangkat. Malah dia juga dilihat mampu berjalan sendiri mengikut pemiliknya itu dari belakang dan keluar dari klinik tersebut.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat telatah kucing ini. Ada juga yang berseloroh mungkin kucing itu tidak rela div4ksin namun tidak mempunyai pilihan lain lagi.

“Cakap nak gi jalan-jalan. Rupanya bawak kita pergi klinik, siapa je tak marah kan.”

“Muka dia macam ‘Ok dah v4ksin, mana aiskrim aku’…”

“Ni kucing anti v4ksin ni…”

“Haihh muka dia. Aku redha demi wetfood.”

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "[Video] Reaksi Kucing Selepas Div4ksin Raih Perhatian, “Muka Dia…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*