“Bet1na Ni Tudvh Mak Aku S1hir Dia Pulak”Bek4s Adik Ipar Fiza Halim

Kec0h di media sosial apabila bekas adik ipar seorang pelakon membuka rahsia yang mend4kwa wanita tersebut sebagai pemusn4h rumah tangga orang.

Menerusi beberapa posting di Twitter, individu itu pada awalnya menceritakan bagaimana abangnya menceraikan bekas kakak iparnya demi berkahwin dengan pelakon berkenaan.

Walau bagaimanapun, selepas lima bulan berkahwin pada 2017, abangnya itu dikatakan mula mengetahui perangai sebenar pelakon terbabit.

“Abang i tiba-tiba berubah 100% tak balik langsung, tak ingat keluarga langsung. Korang boleh judge sendiri tau,” katanya.

Menerusi posting itu lagi, individu tersebut juga mendakwa ibunya telah difitn4h meny1hir pelakon berkenaan.

“Betin4 ni fitn4h mak aku sih1r dia. Orang buat baik, dia fitn4h. Tak habis-habis nak pisahkan mak aku dengan abang aku.

“Dah banyak kali kena ani4ya, kena baling taik. Mak aku still baik, tolong lagi.

“Ni part memang kurang ajar, bet1na ni on call dengan mak aku. Rude dengan mak aku, dia kata dia kahwin dengan pilot bukan dengan pekerja McD,” katanya.

Posting berkenaan kemudian dihujani dengan 1,001 satu persoalan adakah benar pelakon tersebut berkelakuan seperti itu.

Biarpun ramai yang terkejut dengan pendedahan itu, namun tidak kurang juga yang menyebelahi pelakon berkenaan.

“Kita mar4h atau b3nci sekali pun, janganlah sampai membuka a1b orang,” kata seorang netizen.

Sementara itu, menerusi pemantauan Gempak di Instagram pelakon berkenaan, tiada sebarang respon dibuat oleh tuan empunya badan.

Walau bagaimanapun, ruang komen di beberapa posting telah dihujani dengan asakan netizen yang mahukan kebenaran.

Ada juga yang mengambil kesempatan untuk ‘tarbiah’ pelakon itu kerana mer4mpas suami orang.

“Tak fikir ke ada anak perempuan, banyak and kahwin cer4i. dengan sikap awak, kifarah cuma cepat dan lambat je. Jangan nak menyesal kemudian hari,” tulis seorang pengguna Instagram.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber:Gempak

Be the first to comment on "“Bet1na Ni Tudvh Mak Aku S1hir Dia Pulak”Bek4s Adik Ipar Fiza Halim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*