Netizen terhibur Fatima dah dapat password, kant0i ‘selfie’ guna telefon Fazura- “Dah tak salah…”

Baru-baru ini satu rakaman video telatah comel anak selebriti popular yang diberi nama, Nur Fatima Aisya bercakap dengan ibunya, Fazura mengenai password telefon mengundang orang ramai begitu terhibur.

Sehingga ramai peminat anak selebriti memuji kebijakan Nur Fatima Aisya yang semakin membesar saling tak tumpah seperti wajah ayahnya, Fattah Amin.

Fatima (3)

Pun begitu, nampaknya beberapa keping foto Fatima ini pula yang tular selepas dikongsikan oleh satu laman Instagram sehingga mengundang peminat anak pasangan sama cantik, sama padan ini terhibur lagi.

Lalu mengaitkan dengan kebijakan Fatima yang terdahulu mendapat password yang salah namun kini berhasil membuka telefon Fazura.

Ternyata beberapa keping foto Fatima yang kantoi mengambil foto selfie mengundang netizen berdekah menyaksikan kecomelan Fatima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fattah Fazura (@fattzuralovelife)

220643161_251216046510909_7326299066386962494_n

Telatah Fatima kant0i guna telefon mommy

219096292_274243587794997_3945220782846702725_n

218907963_2647464372230151_9081449273360342757_n

218898060_642485000051266_1292068581247554761_n

Sehingga apabila menjenguk ke ruangan komen melalui posting foto-foto itu, netizen menghujani dengan respon memuji sambil terhibur dengan telatah bijak Fatima yang menggunakan telefon Fazura itu.

“Ooo siap ajak geng selfie ye”

Fazura

“Lain kali mommy tukarla passcode, guna je fingerprint Fatima nak bukak hp tu”

Fazura

“Dia dah tahu password mommy la tu. Standby mommy lepas ni, phone mommy akan full dengan gambar selfie”

IMG_20210721_105248

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Netizen terhibur Fatima dah dapat password, kant0i ‘selfie’ guna telefon Fazura- “Dah tak salah…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*