“Nanti Saya Share Muka Dia’ Fizz Fairuz Berputih Mata

Tular di media sosial Fizz Fairuz baru ini, bila mana aktor popular ini berkongsi berita bahawa dirinya telah di sc4m dan segera membuat laporan di balai polis Sentul.

Kena Sc4m Hilang 18K

Fizz Fairuz meluahkan rasa mar4hnya di Instagram selepas di scam individu tidak bertanggungjawab, aktor ini memaklumkan bahawa dirinya telah hilang RM18,000 ribu.

Foto – Instagram @fizzfairuzofficial

“Hari malang hari ini. Selama ini aku dengar orang kena sc4m, kali ini aku kena sc4m 18K adoi.. Cel4ka betul lah, ambil kesempatan atas orang lain.

Katanya ada tender buka, rupanya bila pergi selidik dengan DBKL tak ada pun. Puii.. Apa punya manusia lah. Aku pastikan kau duduk dalam l0kap.” Luahnya di Instagram Story

Segera Buat Laporan Polis

Mengetahui dirinya telah di sc4m, Fizz Fairuz segera membuat laporan polis di balai polis Sentul dan memuatnaik hantaran di Instagram menyatakan selepas ini dirinya tidak akan mudah untuk mempercayai orang lain lagi.

Foto – Instagram @fizzfairuzofficial

“Apa yang berlaku ada hikmahnya, apa pun aku masih positif. Sebab aku ada undang-undang, aku nak keadilan. Lepas buat laporan, rupanya ramai lagi kena sc4m dengan mamat ini. Pengajaran, lepas ini jangan percaya orang dah.

Luar nampak baik, tapi hati busuk macam set4n. Muslbat betul.” Tulisnya

Peminat Minta Fizz Fairuz Ded4hkan Sc4mmer

Melihat hantaran video aktor ini, ramai yang bertanya siapakah individu berkenaan dan ramai yang mendoakan agar segala urusan pelakon ini dipermudahkan.

Foto – Instagram @fizzfairuzofficial

Sc4mmer telah Dit4ngkap!

Menerusi hantaran terbaru Fizz Fairuz hari ini, dimaklumkan bahawa pihak polis telah berjaya memb3rkas sc4mmer tersebut dan mengucapkan terima kasih kepada Polis Diraja Malaysia kerana pantas bertindak membuat penangkapan individu tersebut.

Foto – Instagram @fizzfairuzofficial

Semoga urusan Fizz Fairuz dipermudahkan dan hal ini diselesaikan dengan segera.

VIDEO :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dfizzfairuz 🇲🇾 (@fizzfairuzofficial)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber  :  https://murai.my/

Be the first to comment on "“Nanti Saya Share Muka Dia’ Fizz Fairuz Berputih Mata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*