[Video] Tul4r Video Gadis Di Pusat Vaksln Ini Buat Ramai Trlggered Sebab Tk Disuntlk Dengan Betul

Seperti mana yang kita tahu, semua orang perlu mengambil vaksln demi melindungi diri daripada mendapat jangkltan w4bak Covldl9

Pujian harus diberi kepada rakyat Malaysia yang mengambil inisiatif ini sebagai tanda membantu negara kita segera bebas daripada peny4kit yang membawa m4ut ini.

Namun, sejak kebelakangan ini tular beberapa rakaman petugas kesihatan yang menjalankan tugas di pusat pemberian vaksln tdak menyuntlk dengan betul.

Tdak terkecuali dengan sebuah video tular di TikTok ini memaparkan seorang gadis sempat merakam kejadian yang berlaku kepada dirinya semasa di pusat vaksln4si mencvri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

“Bagi I tak sal4h pun dia nak post, nak kasi orang lain alert” – Netizen

Ketika artikel ini ditulis, video tersebut telah berjaya meraih 2 juta tontonan, 126K tanda suka dan 13.5K perkongsian di TikTok.

Tinjauan di ruangan komen pula mendapati netizen berbalah sesama mereka kerana ada yang menyokong tindakan gadis itu dan ada juga yang berpendapat mungkin petugas kesihatan itu kepenatan dan tdak perasan dia terlepas pandang semasa menyuntlk j4rum vaksln itu.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

“Bagi I tak sal4h pun dia nak post, nak kasi orang lain alert” – Netizen

Ketika artikel ini ditulis, video tersebut telah berjaya meraih 2 juta tontonan, 126K tanda suka dan 13.5K perkongsian di TikTok.

Tinjauan di ruangan komen pula mendapati netizen berbalah sesama mereka kerana ada yang menyokong tindakan gadis itu dan ada juga yang berpendapat mungkin petugas kesihatan itu kepenatan dan tidak perasan dia terlepas pandang semasa menyuntik jarum vaksin itu.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

 

Ada bagusnya juga dia rakam, at least ada bukti kan. Semoga perkara macam ini tak jadi lagi.

 

Sumber : says

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : http://trendingkini.pw

Be the first to comment on "[Video] Tul4r Video Gadis Di Pusat Vaksln Ini Buat Ramai Trlggered Sebab Tk Disuntlk Dengan Betul"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*