[Video] “Pern4h Tular Nak Bagi RM50k..” MK Tun4i Janji Jumpa Pakcik Hadi

Sejak beberapa hari yang lalu, kec0h di media sosial berkait dengan rakaman seorang influencer bernama Carl Samsudin seperti menjatuhkan maruah gelandangan. Meskipun sudah membuat permohonan maaf di Instagram semalam, namun netizen masih lagi membangkitlan isu tersebut.

Video vir4l Pakcik Hadi mendapat perhatian ramai termasuk rakan-rakan artis.

Video yg tular tersebut turut menarik perhatian penyanyi rap terkenal iaitu MK-Clique sekaligus membuatkannya merasa sangat mar4h dan kec3wa. Menerusi beberapa Ig Story, beliau dilihat mempersoalakan tindakakn usahawan berusia 34 tahun berkenaan.

Jangan ingat bila dah berjaya, kau senang nak buat apa-apa.. Saya nampak pakcik tu macam bapa saya.

Bukan itu saja, MK juga ada memuat naik hasratnya untuk mencari Pakcik Hadi dan tawarkan wang bernilai RM50 ribu. Walau bagaimanapun, difahamkan kenyataan tersebut akhirnya telah pun dipadam. terbaru menerusi TikTok, MK telah pun dapat berjumpa dengan gelandangan berkenaan sambil mendengar cerita-ceritanya.

Pakcik ni memang m3lu dan sed1h sangat dengan apa yang berlaku.

Bukan hanya MK< namun semalam beberapa lagi artis yang lain turut tampil mengunjungi warga emas berusia 64 tahun tersebut. Antaranya adalah Puteri Sarah Liyana yang memaklumkan Pakcik Hadi begitu terkesan dengan kejadian berkenaan selain merasa sed1h diperlakukan sebegitu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Puteri Sarah Liyana Megat (@puterisarahliyana)

 

Sumber :  instagram puteri sarah liyana & Mk-Clique

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : http://www.rosemerah.dnqj.my

Be the first to comment on "[Video] “Pern4h Tular Nak Bagi RM50k..” MK Tun4i Janji Jumpa Pakcik Hadi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*