[Video] Hampir Dua Minggu Peninggal4n Bidadari nya, Shuib Ad Kongsi Keadaan Terkini Anak Anak.

Menerusi entri ‘story’ Shuib, beliau ada berkongsi dengan pengikut halaman instagram nya, wajah anak anak nya. Alhamdulillah semua dalam keadaan baik baik sahaja, ramai yakin dan percaya Shuib selaku ayah akan terus kuat dalam membimbing keluarga kearah kebaikan dan kesejahteraan.

Juga, Shuib ada juga berkongsi klip nyanyian nya dengan lagu yang berjudul Ku Tak Bisa, rata rata ramai memberi komen membina dan positif pada Shuib.

Video Anak Anak:

Antara komen komen netizen:

“Korang jgn risau, Shuib akan terus kuat demi anak anak dan mak dan kekuarga beliau… Cuma shuib nk berkongsi moment moment indah bsama org yg dia paling sayang untuk berkongsi dgn peminat peminat….sesiapa pun sukar nk lalui apa yg shuib tgh lalui skrng.. Stay strong Eib..”

“Kongsi je ib selagi boleh kongsi sebab kenangan Dan kesedihan ni bukan boleh simpan Sorang2. Kita kena share and bila kita share, ramai yang bagi semangat Dan salah satu semangat tu datang dari orang sekeliling jugak tak kira jauh atau pun dekat. Mental kita ni akan koyak teruk bila kehilangan salah sorang pendamping yg paling kita sayang. Jadi, kalau tak nak mental ni bawak kita ke Jalan yang memesongkan, sebaiknya kongsi kesedihan bersama yg lain agar kita merasa kita tidak bersendirian..”

Shuib juga ada menulis ringkas dalam ruangan komen video tersebut:

Assalammualaikum semua,,,Dalam video ni ada 4 insan yg telah pergi meninggalkan kita..Kita sama sama Sedekahkan Alfatihah buat bidadari syurga sy SITI SARAH BT RAISSUDDIN,Arwah Loke Yew,Arwah Kelly dan Arwah Abang Aji.Semoga mereka ditempat dikalangan org2 yg ber iman.Amin

Video:

Terdahulu, Shuib mengakui, ada ketikanya dirinya goyah kerana menyedari wanita kesayangannya itu tidak akan kembali lagi.

“Tak dinafikan, perasaan ‘koy4k’ apabila pandang wajah anak-anak. Saya dapat rasakan arw4h sentiasa ada di sisi.

“Perasaan rindu sangat kuat apabila arw4h tiada. Anak sulung, Uwais Alqarni banyak mewarisi arw4h.

“Jika rindu, wajah Uwais yang akan ditatap untuk mengubat kerinduan,” kata Shuib.

Beliau meninggalkan suami dan empat cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, Ariq m4tin, 6, dan Ayash Affan yang dilahirkan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv

Sumber: Utube & IG Shuib

Be the first to comment on "[Video] Hampir Dua Minggu Peninggal4n Bidadari nya, Shuib Ad Kongsi Keadaan Terkini Anak Anak."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*