“Kurvs Ker1ng, Termenung…”- Diser4ng Sak1t M1steri, Almy Nadia Sed1h Lihat Keadaan Fizz Fairuz

Pelakon Datin Almy Nadia akui sed1h melihat keadaan suaminya, Datuk Fizz Fairuz yang did4kwa telah diser4ng s4kit m1steri.

Menurut Almy, Fizz berubah menjadi tidak lalu makan serta sering termenung. Dia juga dilihat tak seceria dahulu selepas pulang dari penggambaran drama Malaysian Gh0st Stories yang ditayangkan di Astro Ria pada jam 11 malam tadi.

“Memamg pasal kau (merujuk pada sedutan drama lakonan Fizz), laki aku kurvs ker1ng s4kit tau … balik dari shooting cerita ni la, suami saya dil4nda sak1t m1steri sampai tak makan tak minum 2 minggu..

“Sampai diser4ng sak1t gastr1k tau, walapun dah berub4t tapi bekas s1sa baki tu masih ada ya.

Sekarang dah pulih tapi masih dia dil4nda sak1it termenvng, m0ody, sak1t, susah senyum dan tak ceria macam dulu…,” ceritanya.

Almy berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut, Almy memuat naik sedutan drama babak yang dilakonkan oleh Fizz yang ketika itu bersama topeng bar0ngan.

Kata Almy, Fizz menjalani penggambaran drama tersebut di Gopeng, Perak.

“Semuanya berlaku selepas dia menjalani penggambaran drama ini di Gopeng. Di sebuah kampung Bernama Sahom.

“Realitinya aku sekarang tengah tek4nan dan jadi sed1h,sebab suami aku yang dulunya ceria, happy ja, tapi sekarang sak1t tau… tek4nan… nak pulihkan sak1t dia bukan senang…,” luahnya lagi.

Terdahulu, Fizz dimasukkan ke hospital selepas lem4h kerana dilaporkan tidak makan selama dua minggu dan mengal4mi sak1t g4strik yang agak tervk.

Malaysian Gh0st Stories merupakan drama himpunan cerita ser4m yang berbeza setiap episod yang ditayangkan pada Isnin hingga Khamis di Astro Ria jam 11 malam.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber:GEMPAK

Be the first to comment on "“Kurvs Ker1ng, Termenung…”- Diser4ng Sak1t M1steri, Almy Nadia Sed1h Lihat Keadaan Fizz Fairuz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*