Jumpa Imran viral, netizen puji cute & tak somb0ng- “Normal handsomeee”

Buat pengguna TikTok mahupun laman media sosial yang lain pasti pernah melihat video-video lucu yang memaparkan perangai bersahaja pemuda yang dikenali sebagai Imran ini.

Boleh dikatakan Imran bukan sahaja viral di pelbagai platform media sosial malah dia berhasil mencetuskan fenomena apabila meraih ramai peminat berikutan telatahnya yang mencuit hati.

Malah di TikTok, video-video Imran sering masuk ‘fyp’ apabila dia sering menjadi perhatian ramai dan suaranya juga kini hangat menjadi pilihan sesetengah selebriti untuk di miming.

243923016_1295418270897048_210390678254195581_n

Walau bagaimanapun, perkongsian di ruangan TikTok oleh seorang individu atas nama Bee_.gafor menunjukkan bagaimana sikap humble Imran apabila peminat jumpa dia di satu tempat.

Perkongsian itu bersama satu rakaman video ternyata menarik perhatian ramai dengan bermacam-macam reaksi netizen apabila dia yang kelihatan dalam video itu agak berbeza apabila merakam video untuk content dia di media sosial.

@bee_.gafor

So cute tak sombong pun. 😍 ##loveyourself ##tembaklah ##tlgtagownerdiasat

♬ bunyi asal – B Ï Ä Ÿ Ÿ ❤️

Melalui respon-respon netizen di video itu, telatah lmran selepas peminat jumpa dirinya itu dimana dia melambai individu berkenaan mengundang peminat suka melihatnya.

“Hensem pulak dia pakai cap hahaha”

Imran

“Dia lambai??? Aaaa aku yang excited”

IMG_20211014_092207

“Bagus nya tak somb0ng pun”

IMG_20211014_092241

“Tak sekarang ni rasa pelik bile nampak dia normal hahaha”

Imran IMG_20211014_092300

 

 

SumberTikTok

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Jumpa Imran viral, netizen puji cute & tak somb0ng- “Normal handsomeee”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*