‘Sampai Sekarang Tk Dapat Jumpa Baby Kembar’ Wanita P0sitifCovdl9 Akur Kandungan 34 Minggu Terpksa ‘Dikeluarkan’

Seorang wanita dikenali sebagai Syamira Azhar menerusi vide0 yang dimuat naik di laman TlkT0k, tampil menceritakan dia telah disahkan posltifC0vidl9 dan tepksa ‘berpisah’ dengan anak tersayang buat sementara waktu.

Menerusi vide0 pendek dikongsi, menceritakan dia telah dikejarkan ke hospital disebabkan posltifC0vldl9.

Walaupun usia kandungannya baru sahaja berusia 34 minggu, wanita muda ini terpksa akur apabila kandungan tersebut ‘terpksa’ dikeluarkan berikutan mengalami c0ntracti0n.

34 minggu dan Alhamdulillah harini 30/10/2021 baby dah selamat keluar. Seorang baby 1.8kg seorang 2kg. Gambar baby tk ada lagi sebab mummy pun tk sempat nak tengok lagi.

Doakan mummy habis kuarantin daripada C0vd ni. Cepat-cepat dan dapat jumpa baby amin.

Mengulas lebih lanjut, ibu muda ini menceritakan proses Pembed4han tersebut berjalan dengan lancar dan kedua-dua anaknya berada dalam keadaan yang sihat.

Video:

Namun, sehingga kini dia masih belum dapat berjumpa dengan anak-anaknya berikutan sedang menjalani kuarantln.

28/10/2021 kena tahan masukWad sebab positifC0vldl9 tambah dengan ada c0ntracti0n.

30/10/2021 baby terpksa dikeluarkan sebab doktor kata jantung twin A lemah diorang susah trace.

Video penuh:

Terpksa pantang seorang tanpa ada baby dan suami di sisi. Ia sangat susah untuk saya. Lambat lagi boleh jumpa my baby. Kena tunggu mummy habis kuar4ntin.

Haritu tengok muka pun twin B je pun sekejap. Harap my baby sihat-sihat kuat macam mummy ok.

 

Sumber : ohbulan

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv

Sumber : https://transformasi.pw

Be the first to comment on "‘Sampai Sekarang Tk Dapat Jumpa Baby Kembar’ Wanita P0sitifCovdl9 Akur Kandungan 34 Minggu Terpksa ‘Dikeluarkan’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*