Lepas jam RM1 Juta, harga beg tangan Tokti pula hangat dibualkan, “Hebat!”

Tampil dengan gaya tersendiri di Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW) 2021, penyanyi terkenal iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza atau turut dikenali sebagai Tokti hangat dibualkan sejak kelmarin.

253409459_405401014419941_5156101430990529227_nMalah melihatkan video Tokti yang memaparkan penampilan dirinya itu sehinggakan masuk ruangan fyp di TikTok mengundang ramai begitu tertarik dengan apa yang digayakan oleh selebriti dan usahawan terkenal ini.

Sejak kelmarin juga, pengguna aplikasi TikTok kecoh dengan harga jam tangan yang disarung oleh Tokti yang dikatakan berharga lebih RM1 Juta.

Tokti

Agak mahal namun akui peminatnya bahawa tidak merasa hairan kerana dia mampu dan usaha Tokti selama bergelar seorang penyanyi juga bukan calang-calang.

Pun begitu, selepas harga jam tangan Tokti jadi bualan netizen dan ternyata satu jenama mewah beg tangan Tokti turut hangat dibualkan apabila harganya juga mencecah puluhan ribu ringgit.

@arifeddy

Reply to @sitizones.official YES! Siapa pandai cuba teka berapa harga Beg Siti Nurhaliza di KLFW semalam? ##sitinurhaliza ##tokti ##klfw @toktitiktok

♬ Seribu Kemanisan – Siti Nurhaliza

Netizen diruangan komen bagaimanapun turut mengutarakan rasa bangga melihat kejayaan Tokti sehingga dia hangat mendapat perhatian sekali gus menerima ribuan tanda suka ramai di hantaran video tersebut.

“Dia berkemampuan dan hasil usaha beliau sendiri…”

Tokti IMG_20211109_075002

“Yang penting baju dia sopan, dah cukup bagi aku beg mahal dari siakap…”

IMG_20211109_075018_1 Tokti

“Tokti ni pakai barang-barang mahal pun dia tak pernah nak riak atau menunjuk…”

IMG_20211109_075056 IMG_20211109_075118

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Lepas jam RM1 Juta, harga beg tangan Tokti pula hangat dibualkan, “Hebat!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*