“Kenapa nak mar4h“ – Zarol Zarif sudah selesaikan isu prank Cat Farish tanpa kebenaran

SUSULAN luahan kemarahan penyanyi rap Cat Farish, bekas peserta Akademi Fantasi 2016 tampil menjelaskan perkara sebenar.

Hairan dengan pendedahan itu, Zarol atau nama sebenarnya Mohamad Afzarul Dzarif Mohd Mazle berkata isu antara mereka sepatutnya sudah diselesaikan pada ketika itu.

Bagaimanapun penyanyi berusia 29 tahun ini menghorm4ti Cat yang tetap menyiapkan kerja biarpun berdepan dengan masalah.

Cat berang dengan sikap Zarol tidak serius ketika bekerja.

Cat berang Zarol buat prank ketika sesi rakaman.

“Sejujurnya saya tak tahu kenapa abang Cat cakap macam itu sedangkan video prank itu saya tak upload dekat mana-mana pun.

“Saya faham kenapa abang Cat marah tapi kenapa dia nak bangkitkan semula isu itu sebab semuanya dah selesai waktu itu juga.

“Apa-apa pun, saya hormat dengan abang Cat. Walaupun ada isu antara kami tapi dia tetap profesional selesaikan kerja,” katanya kepada mStar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PPJHT (@catfarish)

Terdahulu, Cat menerusi siaran langsung di Instagram (IG Live) meluahkan rasa berang terhadap seorang YouTuber yang datang studio hanya untuk membuang masa.

Sebelum ini, kita tahu semua lagu-lagu yang dia terbitkan orang senang nak terima.

ZAROL ZARIF

PENYANYI

Tanpa menyebut nama individu tersebut, penyanyi berusia 47 tahun ini menasihati YouTuber yang juga penyanyi itu menghorm4ti masa orang lain.

Cat ketika dihubungi mStar mengakui dia berasa berang dengan Zarol Zarif yang tidak serius ketika sesi rakaman di studio.

Bertambah berang apabila Zarol menjadikan Cat atau nama sebenarnya Farish Ramli sebagai bahan ‘content’ untuk saluran YouTube miliknya.

Zarol 1

Zarol tampil dengan lagu terbaharu berjudul Kan Kan.

Dalam pada itu, Zarol memberitahu dia memilih Cat untuk bekerjasama menerusi lagu terbaharunya berjudul Kan Kan kerana meminati hasil kerja ahli kumpulan Ruffedge tersebut.

“Saya memang minat hasil kerja abang Cat. Sebelum ini, kita tahu semua lagu-lagu yang dia terbitkan orang senang nak terima.

“Lagu-lagu dia pun jenis yang catchy dan sedap untuk didengari… sebab itu saya pilih dia. Saya pun dah tiga tahun tak keluar lagu.

“Untuk buat comeback, saya pilih orang yang betul-betul sesuai. Sebab itu saya pilih abang Cat,” ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : mStar

Be the first to comment on "“Kenapa nak mar4h“ – Zarol Zarif sudah selesaikan isu prank Cat Farish tanpa kebenaran"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*