“Budak muda tak boleh pakai Mercedes ke?” -Gadis Dikecam Riak Tayang Harta Balas Mulut Jahat Netizen

HASRAT gadis untuk memberi inspirasi kepada golongan muda dengan menayang kereta baharu miliknya Mercedes Benz C300 AMG mengundang kecaman netizen di aplikasi TikTok.

Asha Bibi Muhammad, 22, yang memandu kereta jenama mewah itu sejak tahun lalu berkata, dia pelik masih ada lagi persepsi masyarakat yang tidak percaya bahawa usia muda mampu memiliki kereta mewah berharga ratusan ribu ringgit.

“Mungkin orang beranggapan yang budak muda ni tak boleh pakai kereta mewah mungkin kereta biasa saja.

“Actually Asha dah buat business online ni lama sejak umur Asha 16 tahun lagi,” katanya.

Asha Tak Kisah, Dah Lali…

Dalam pada itu Asha juga sudah lali menerima kecaman dan tidak ambil hati dengan apa yang dikatakan oleh netizen.

“Asha tak kisah apa orang nak cakap pasal Asha macam kau nak cakap gigi aku macam ni patah ke tiada gigi ke terpulang saya suka gigi saya macam ini.”

“Orang kecam apa pun tak rasa apa dah cuma mampu gelak je,” ujarnya.

Rezeki Dia

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "“Budak muda tak boleh pakai Mercedes ke?” -Gadis Dikecam Riak Tayang Harta Balas Mulut Jahat Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*