“Cakap pun lembut…”- Sikap tak sombong Maria Farida Dipuji Ramai

Raut wajah jelita pelakon, Datin Seri Maria Farida sering menjadi perhatian buat peminatnya. Manakan tak, meniti usia 50an wajahnya itu sememangnya tidak dimakan usia. Sentiasa awet muda antara pujian selalu diterima oleh pelakon Kisah Cinta Kita ini.

Penampilannya dalam drama juga sering menjadi bualan buat peminatnya apabila dia juga antara pelakon yang mempunyai pesona tersendiri yang menyebabkan dia sehingga kini masih popular di kaca televisyen.

IMG_20220113_083539

Walau bagaimanapun, tidak hanya di kaca televisyen membuatkan dia sering menjadi bualan malah di luar juga, Maria Farida tidak terkecuali daripada mendapat perhatian daripada warganet.

Malah menerusi satu perkongsian oleh seorang individu menerusi akaun TikTok ini menyebabkan pula Maria Farida hangat diperkatakan apabila sikap tidak sombong selebriti ini juga antara yang dipuji.

Turut menjengah ke ruangan komen, Maria Farida turut ditinggalkan bermacam-macam komen daripada warganet yang turut mengagumi kejelitaannya yang kekal awet muda sehingga sekarang.

@fykah_syaf Siapa kenal artis cantik ni😍🥰 mohon tag tiktok beliau pelis🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #selebrity #artisviraltiktok #masukberandafyp ♬ Cinta Pertama – Welcome Ezal

Lanjutan daripada komen-komen netizen di hantaran video yang dikongsikan oleh individu atas nama, fykah_syaf itu selain memuji sikap Maria Farida nampaknya rata-ratanya tetap mengenalinya meskipun hanya dilihat dari jauh.

“Dia memang kalu kat luar memang simple…”

Maria Maria

“Memang cantik…”

IMG_20220113_083633

“Maria Farida yang sentiasa mengukir senyum…”

IMG_20220113_083655 Maria

“Humble je dia, dia memang cantik”

IMG_20220113_083737

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "“Cakap pun lembut…”- Sikap tak sombong Maria Farida Dipuji Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*