Azhan Rani Ingat Detik KemaIangan, Rupanya Puncanya Buat Ramai Terkejut

SUSULAN terlibat dalam kem4langan motosikal pada Isnin, pelakon Azhan Rani mengucapkan terima kasih kepada semua individu yang membantunya pada hari kej4dian.

Azhan, 45, juga bersyukur dan menghargai tind4kan pantas pemandu lori meng4wal situasi agar tidak berlaku perkara yang lebih bvruk.

“Buat bro Firdaus dan sesiapa sahaja yang bantu saya pada hari kejadian 17 Januari lalu sekitar 12.30 tengah hari di Jalan Templer Park menghala ke Kuala Lumpur.

“Semoga Allah merahm4ti kalian, terima kasih jasa baik anda.

“Buat dua abang lori yang berdiri tu, terima kasih kerana berjaya menghent1kan lori dan tak l4nggar saya” ujarnya.

RANI

Azhan berterima kasih kepada sesiapa yang membantunya.

Pada Rabu Azhan memuat naik sekeping foto ketika kejadian yang dihantar oleh seorang pengikut di laman sosial.

Pelakon drama Nur itu terlibat kemal4ngan motosikal di Jalan Templer, Rawang, Selangor, pada Isnin.

Dalam kemal4ngan itu, Azhan mengal4mi keced3raan tul4ng bel1kat sebelah kiri pec4h serta tul4ng bahu dan tul4ng rusvknya ret4k.

Sementara itu, Azhan turut menegvr tindakan dua orang remaja penunggang motosikal yang cu4i seh1ngga mengak1batkan kem4langan tersebut.

RANI2

Azhan buat tegvran kepada dua remaja bawa motorsikal pvnca kem4langan.

“Buat dua orang adik yang naik motor kapcai tengah bersembang tak pandang depan lepas tu tiba-tiba masuk jalan saya nak buat u turn, semoga korang tak apa-apa.

“Maaf abang tinggikan suara dekat korang dalam ambulans hari itu. Mohon jangan bawa motor macam tu lagi.

“Kita sama-sama syukur Allah bagi peluang kita hidup. Maaf juga buat motor awak h4ncur,” ujarnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani)

Syukur Diberi Peluang Terus Bernafas

Menerusi posting di Instagram, Azhan menitipkan rasa syukur apabila diberi peluang untuk terus bernafas dan menceritakan keadaan tulang scapula nya pecah akibat kemalangan.

“Sykur atas izin Allah untuk diri ini terus bernafas. Doktor kata tulang scapula aku pecah tapi 2 insan hebat ni jadi tulang belakang aku untuk terus berdiri.”-Azhan Rani

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani)

Sama-sama kita doakan agar Azhan Rani diberikan kesembuhan dengan cepat..

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : mStar

Be the first to comment on "Azhan Rani Ingat Detik KemaIangan, Rupanya Puncanya Buat Ramai Terkejut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*