“Comelnyaaa…hidung tu mahal” -Lepas 3 Minggu Wanita Genit Kongsi Wajah Anak

Wanita bertubuh genit, Syakila Norazma­ yang pernah tular di media sosial sebelum ini selamat melahirkan cahaya mata lelaki dipercayai di sebuah hospital di Terengganu, tengah hari semalam.

Sebelum ini viral kisah cinta dan keluhuran hati suaminya iaitu Muhammad Azri Zaidi yang ketika itu berusia 19 tahun menerima seorang wanita kerdil berketinggian 119 sentimeter sebagai isteri.

Lebih menarik, apabila pasangan ini bertemu jodoh menerusi permainan video online, PUBG. Biarpun Syakila Norazma Amira Zuharsema yang berusia 27 tahun iaitu lebih berusia daripada Azri, namun perkara ini sama sekali tidak menghalang daripada mereka disatukan.

Menerusi perkongsian video di aplikasi TikTok, wanita yang mesra disapa Yaya itu meluahkan rasa syukur apabila proses kelahiran bayi sulung seberat 2.35 kilogram (kg) itu berjalan dengan lancar.

VIDEO:

@buyahhh Buya pilih Jus Dara vogue ni time pantang mmg bagus sgt. Jdv ni kena masuk dlm list barang pantang korang tau💕 @jusdaravogue.drbeauhq #jusdaravogue ♬ original sound – MVM Music

Sebelum ini, wanita berusia 28 tahun itu berkata dia terpaksa bersalin sebulan lebih awal secara pembedahn berikutan faktor fizikalnya berketinggian 119 sentimeter dan keadaan bayi yang besar.

VIDEO:

@buyahhh dlm pantang ni pakai tudung sarung mudah dan selesa . bila org dtg melawat pun tinggal sauk je😁. sis beli tudung ni dgn @luni.my #fyp #fyppages ♬ bunyi asal – Yaya Mekcekk

@buyahhh rasa mcm xcaye pun ade , lepas je ibu besalin ibu tgok adik ibu nangis. nangis tanda bahagia, tq daddy @azry.vs__ ♬ original sound – 𝔐𝔖ℌ 𝔈𝔡𝔦𝔱𝔰⚡️ – NgajiAtHome

Dalam masa yang sama, ibu muda ini turut meluahkan rasa tak percaya apabila dapat melihat bayinya di depan mata. Maklumlah sedari awal kehamilan hingga melahirkan banyak juga komen komen neg4tif yang diterima wanita ini.

Kuasa Allah mengatasi segalanya apabila Yaya selamat melahirkan bayinya. Disebabkan perasaan terharunya juga, Yaya menangis setelah selamat bersalin lebih lebih lagi setelah menatap wajah anaknya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @buyaaaa

Menangis tanda bahagia. Yaya juga dalam masa yang sama turut berterima kasih kepada suami tercinta kerana setia menanti sehingga bayi mereka selamat dilahirkan.

Ramai yang masih tertunggu-tunggu dan tidak sabar menanti untuk melihat wajah anak sulungnya itu. Namun setelah genap tiga minggu berpantang , Puan Yaya akhirnya mended4hkan wajah comel Ayden Adrian untuk tatapan ramai.

KOMEN NETIZEN:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Tiktok buyahhh, IG Buyaaaa

Be the first to comment on "“Comelnyaaa…hidung tu mahal” -Lepas 3 Minggu Wanita Genit Kongsi Wajah Anak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*