Berjalan Sampai Bongk0k, Suami Abby Abadi J4tuh Sak1t, Ini Keadaan Terkini Beliau.

Suami kepada pelakon Abby Abadi, Faizal Zakaria ditahan di hospital selepas mengalami sak1t belakang.

Berita itu dimaklumkan Faizal atau lebih mesra dengan panggilan Jai menerusi hantaran terbaharu di akaun Instagram miliknya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jai Ezzany (@jaiezzany)

“Terima kasih sayang @abbyabadi_official sebab hantar dan temankan, sentiasa ada susah dan senang

“Moga Allah permudahkan segala urusan dan kembalikan kesihatan ini.

“Tengah buat kerja tiba-tiba sak1t bahagian kiri badan dan sebelah belakang… Nak berdiri pun tak dapat, sak1t sangat-sangat.

“Terpaksa jalan bongkok… Memandu dari Sg Buloh sampai rumah, walau sak1t tahan je. Tak tahu kenapa,” coretnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abby Abadi (@abbyabadi_official)

Sementara itu, Abby memaklumkan suaminya itu sebelum ini juga sering kali mengalami kesak1tan di bahagian dalam perut dan juga belakang.

“Suami keluar bekerja dari pagi tadi. Tiba2 balik kata cramp separuh badan.

“Nampak mcm teruk sangat, ajak pergi Klinik. Dr cek,Dr suruh refer hospital..Skrg kami di hospital. Sy sambung semula nanti ye keadaan suami Sy cmmana ye” tulisnya di ruangan kapsyen Instagram.

“Pukul 5 PM pergi hospital, begitu begini. Puku 7 PM dapat tahu kena tahan ward. Memang dah prepare, siap beg segala… Sebab dah tahu “sak1t” ni tak boleh dibiarkan dah. Kalau tidak, melarat.

“Sebenarnya berulang-ulang dah suami sak1t dalam perut, sak1t belakang… Tapi bila berurut, makan ubat… Ada sekali tu ambil injecti0n, baik sekejap.. Abaikan, lalai.

“Pergi klinik, atas nasihat Dr mengikut pengalaman beliau, tidak boleh ya lalai lagi. Kena scan untuk tahu punca dan kalau perlu, operation terus.

“Sekali lagi, mohon ye doa kalian. Doakan yang baik-baik, agar yang baik juga datang pada kita semua,” maklum Abby di akaun Instagramnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abby Abadi (@abbyabadi_official)

KOMEN NETIZEN:  

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber :IG Jai Ezzany

 

Be the first to comment on "Berjalan Sampai Bongk0k, Suami Abby Abadi J4tuh Sak1t, Ini Keadaan Terkini Beliau."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*