“I Tahu You Tahan Sakit…”-Shiela Rusly Dihemp4p Bola Boling, Ini Keadaannya Sekarang

Penerbit dah pengarah, Jinggo menceritakan detik cem4s saat isterinya yang juga pelakon, Sheila Rusli terlibat dalam kemal4ngan selepas dihemp4p bola boling sewaktu sesi pengambaran drama, Ratu Ten Pin musim ke-2.

Menurut Jinggo atau nama sebenarnya Azman Yahya, ketika dia menyaksikan kejadian tersebut, hatinya berasa amat ris4u saat melihat isterinya terbaring selepas dihemp4p bola seberat hampir enam kilogram itu.

“Hanya Allah je tahu bertapa sed1hnya i bila tengok bola 13lb j4tuh kat muka you,” tulisnya.

Perkhabaran tersebut dikongsiakan sendiri oleh bapa kepada dua orang cahaya mata itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di laman Instagram.

Video berdurasi hampir satu minit itu memaparkan Sheila yang sedang memegang bola boling terj4tuh daripada kerusi roda sewaktu menuju ke pelantar.

Ketika kejadian tersebut, para pelakon yang terlibat dengan drama Ratu Ten Pin musim ke-2 difahamkan sedang menjalani latihan boling berkerusi roda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tok Sidang Jinggo (@jinggo_jspictures)

Perkhabaran tersebut dikongsiakan sendiri oleh bapa kepada dua orang cahaya mata itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di laman Instagram.

Video berdurasi hampir satu minit itu memaparkan Sheila yang sedang memegang bola boling terjatuh daripada kerusi roda sewaktu menuju ke pelantar.

Jinggo turut menambah, isterinya itu juga turut mengalami keced3raan sehingga menyebabkan pend4rahan di bahagian bibirnya.

Katanya lagi, dia turut berasa kagum dengan kekuatan dan semangat yang ditunjukkan oleh Sheila selepas kejadian tersebut.

“D4rah dekat bibir you I tahu you tahan s4kit tapi masa ni you bukan @sheilarusly_jspictures tapi you Mem Maria.

“Mem Maria is UNSTOPPABLE. Speedy recovery. babe,” kongsinya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen turut terkejut selain turut berharap agar Sheila segara diberikan kesembuhan. Sehingga kini, video berkenaan telah pun meraih lebih 70,000 jumlah tontonan.

“Allahuakbar Tok Sidang. Sakit sangat tu.

“Allah Kak Sheila. Semoga cepat sembuh

“Allahuakbar, respek dia punya semangat.

“Aku tengok pun berair mata. Keep it up guys. Your top fans here,” antara komen-komen netizen di laman Instagram.

Ratu Ten Pin musim ke-2 merupakan kesinambungan daripada musim pertama yang nenampilkan barisan pelakon seperti Elisya Sandha, Nazim Othman dan Syaidatul Afifah.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber :IG jinggo_jspictures

 

Be the first to comment on "“I Tahu You Tahan Sakit…”-Shiela Rusly Dihemp4p Bola Boling, Ini Keadaannya Sekarang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*