“Menantu Dari Nerak4”- Shikin Maembong Tampil Beri Resp0n

“Cara kau cakap pun orang tahu kau menipv! Dah lah mulut senget!” Itu adalah antara kecamn yang diterima kakak pelakon Emma Maembong, Shikin Maembong di Instagramnya.

Mesej berbentuk penghina4n dan kutvkan itu dilemparkan beberapa individu tidak dikenali kepada Shikin. Ia susulan perbalahan antaranya dengan bekas bapa mentua yang juga cef terkenal, Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan yang tercetus di media sosial baru-baru ini.

Selain dihambur dengan kata-kata kesat, wujud segelintir netizen yang menulis hantaran berbaur luc4h dan meng4ibkan ibu seorang anak itu.

“Menantu dari ner4ka,” tulis seorang pengguna Instagram.

Kesal dengan perkara tersebut, Shikin menerusi Instastorynya memberi reaksi berhubung kutvkan-kutvkan yang diterimanya itu.

“Kelakar tengok ramai dm dan komen dekat gambar saya, body shaming, hina rupa saya, siap maki bagai.

“Syukr atas pemberian Allah. Saya tahu awak semua perfect, tak macam saya, buruk,” tulisnya.

Shikin baru-baru ini bertindak memfailkan sam4n m4lu terhadap Chef Wan selepas cef terkemuka itu menegurnya secara terbuka gara-gara pertelingkahannya dengan bekas suami, Nadzri atau Chef Riz berhubung soal anak mereka, Putri Arriana Natasya yang kini berusia tujuh tahun.

Bagaimanapun, Chef Wan, dalam kenyataannya di Instagram baru-baru ini menegaskan tidak akan melayan tuntutan sam4n bernilai RM1 juta yang dibuat terhadapnya itu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber :IG Shikin Maembong

 

Be the first to comment on "“Menantu Dari Nerak4”- Shikin Maembong Tampil Beri Resp0n"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*