“Dia Bagi ‘benda’ tu Masuk Dalam Cawan..”- Akhlrnya Terb0ngkar VVIP Yg Bagi Arahan

Beberapa klip akhlrnya tular menunjukkan pelaku sebenar yang didakwa seorang Dato dan juga VVlP yang menjadi dalang di sebalik semua yang berlaku. “Bukti2 baru yang dijumpai…”
Dipercayai selepas sidang media dengan peguam Turn Sittra, ramai yang cuba ‘menggali’ siapa dalang dan VVlP yang dimaksudkan oleh peguam tentang individu rahsla yang dimaksudkan.

Ramai sebar muka dia.. tak tahu betul atau tk. Menurut beberapa perkongsian yang tular, rata-rata netizen dari Thailand malahan Malaysia turut menularkan wajah VVIP yang dipercayai seorang Dato, merupakan seorang yang sangat berpengaruh.

Netlzen thailand pon bagi video dengan muka sama. Malahan, yang membuatkan ramai yakin adalah video tersebut adalah sama dengan yang dikongsi oleh para ‘penylasat’ negara sana.

“Inilah VVIP nya..” Terdahulu, terdapat satu klip menunjukkan wajah kononnya didkwa VVlP tersebut bersama isterinya, namun disangkal oleh beberapa netlzen dengan mengatakan bahawa lelaki dalam gambar hanyalah orang suruhan sahaja.

Namun sehingga kini, belum ada kepastian dari sumber p0lis mengenai pelaku sebenar setakat ini.

Pelbagai spekulasi dan bukti yang saban hari muncul, buat k,es kematlan Tangmo Nida dilihat semakin rumlt dan penuh curlgal. Ada sahaja video-video yang tular menunjukkan bukti rakaman CCTV mengenai apa yang berlaku semasa Tangmo dan yang lain berada di atas bot.
“Tunggu nanti, akan terb0ngkar semuanyal…”

Terb0ngkar rakaman memang ada orang yang lompat keluar dari bot. Tangmo??
Susulan tularnya satu video, ketara dilihat Tangmo bagaikan sedang bergelut dengan ‘seseorang’ sebelum akhlrnya melompat keluar dari bot yang sedang bergerak tersebut.

Boleh dengar ada orang jerlt ‘0ii’ dalam slank Thai…
Dalam perkongsian lain, para netizen dapat mendengar dengan jelas jerltan ‘seseorang’ yang diandaikan Tangmo sedang menjerit ‘000i’ bagaikan meminta tolong.

Peguam Tumm Sittra dedah ada seseorag bagi maklumat sulit pasal pelaku
Dalam satu kenyataan sidang media, difahamkan peguam Tumm Sittra tampil mendedahkan ternyata ada seorang individu mlsteri telah berkongsi maklumat rahsla dan svlit mengenai slah seorang pelaku yang ada di sang.

“Ada seorang orang kenamaan (identiti dirahslakan) bagitahu sebuah maklumat penting menerusi FB Messenger. Katanya slah seorang pelaku kejadian ada barang terlrang.”
“Jadi dia selalu bagi ‘benda’ tu secara pksa kepada gadis-gadis kat kelab malam sampai mereka kha,yal teruk.”

“Jadi gelas wine akan diperiksa lagi nak tengok ada tk kandungan bahan lain. Kalau ada, maknanya ini lebih mlsteri & bukan inslden biasa.”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Redaksi

Be the first to comment on "“Dia Bagi ‘benda’ tu Masuk Dalam Cawan..”- Akhlrnya Terb0ngkar VVIP Yg Bagi Arahan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*