Cik B Kena Petir Ke? Menjerit DS Vida Cik B Terbaring Dalam Hujan!

Berikutan cuaca di Malaysia yang sering berubah membuatkan ibu bapa sering risau akan kesihatan anak mereka.

Tular satu rakaman dimana kerisauan yang terserlah di wajah seorang usahawan tersohor, Dato Sri Vida apabila melihat anak kesayangannya yang merupakan pelakon dan penyanyi cilik iatu,Cik B bermandi hujan ketika hujan yang begitu lebat.

Difahamkan Cik B yang begitu bosan duduk di rumah sehinggakan ingin mandi hujan di sekitar halaman rumah beliau dan ingin merakam beberapa klip video untuk simpanan dirinya.

Ketika beliau bermain hujan, kerisauan di wajah DSV terserlah kerana guruh dan petir berbunyi kuat sehinggakan beliau menjerit agar anaknya masuk ke dalam tetapi Cik B masih berkeras untuk berada di bawah hujan dan sedikit sebanyak mencuit hati para netizen.

Tapi, bila korang tengok video itu, dapat rasakan yang Dato’ Seri Vida sayang dekat anak dia dan mungkin dia tak nak anak dia jatuh s.akit bila kena hujan. Mak-mak mana je yang kasi anak dia kena hujan, betul tak?

Kejadian tersebut sedikit sebanyak mengrisaukan para netizen kerana Cik B mandi hujan sambil bermain telefon pintar. Ini menjadi tauladan untuk semua untuk sentiasa berwaspada ketika hujan dan tidak membuatkan ibu bapa risau akan kesihatan anak anak.

Bahaya la Cik B Oiiii

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Instagram DSV

Be the first to comment on "Cik B Kena Petir Ke? Menjerit DS Vida Cik B Terbaring Dalam Hujan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*