Mula sakit pada waktu Asar, hilang menjelang Subuh… Maya isteri Zul (2 by 2) derita terkena sih1r?

 

DIA nak bagi saya m4ti! Demikian antara luahan isteri kepada penyanyi Zul (2 By 2) iaitu Intan Maya apabila menceritakan pengalaman terkena sih1r.

Ujar Maya, 36, dia tidak tahu motif si pelaku yang dikenalinya itu menggunakan ilmu hitam kepadanya.

“Ada kawan kepada dia (pelaku) hubungi kami dan minta maaf banyak-banyak dan berkata tak nak bersubahat dengan si pelaku.

“Memang individu itu nak bagi saya mat1, dia menggunakan jarum, patung dan tak nak saya ada pasangan dan tak boleh ada zuriat,” katanya kepada mStar.

Tambahnya lagi, individu tersebut pernah membuat pengakuan sebelum ini namun tidak menyangka kesan sih1r ini terus berterusan.

“Dia tahu… dia pernah buat pengakuan tapi kenapa kau masih tidak berpuas hati dengan aku? Nak kata aku cari fasal dengan kau, tak ada pula aku bermusuh dengan sesiapa.

“Tak apa, sekarang kau boleh terlepas… aku maafkan kau, nak dendam pun nak buat apa kan, kita doa yang baik-baik je,” ujarnya.

 

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : mStar

Be the first to comment on "Mula sakit pada waktu Asar, hilang menjelang Subuh… Maya isteri Zul (2 by 2) derita terkena sih1r?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*