Bvat hal! Iqbal ditvduh calit minyak dagv dekat Vida?

VIDEO tvlar usahawan Ahmad Iqbal Zulkefli mendekati Datuk Seri Vida pada konsert akhir Big Stage 2022 Ahad lalu mengvndang pelbagai spekulas1 dalam kalangan net1zen.

Berdasarkan gerak tubuh Vida, dia kelihatan tidak selesa apabila Iqbal, 28, menghampirinya di tempat duduk presiden net1zen di hadapan pentas.

Lebih pan4s apabila net1zen mend4kwa Iqbal yang juga bekas peserta Big Stage 2022 cuba meletakkan minyak pengasih kepada Vida.

Menyedari wujudnya tuduhan l1ar itu, Iqbal bagaimanapun menyifatkan ia sebagai satu f1tnah.

“Kec0h f1tnah saya letak minyak m4yat pada DSV. Rasa nak mar4h tapi kena sabar. Saya rasa lucu apabila orang kata saya letak minyak perahan daripada may4t.

“Letak minyak dagu dekat DSV. Orang-orang macam ini mungkin rasa bangga apabila ia v1ral, bangga f1tnah orang. Dan keturunan saya tak ada main benda itu.

“Tapi tak apa, saya tak kisah pun, teruskanlah saya tidak simpan dalam hati pun,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mStar (@mstaronlineofficial)

Menjelaskan tentang situasi pertemuannya dengan Vida seperti yang dilihat dalam video berkenaan, Iqbal berkata dia sebenarnya mahu bergambar dengan bekas kekasih tak jadinya itu.

Selain itu Iqbal berkata dia juga berhasrat untuk menunjukkan cincin pemberian Vida namun permintaan dit0lak penyanyi lagu Ku Ikhlaskan itu.

Dalam pada itu menerusi Instastory, Iqbal turut memuat naik paparan skrin k0men yang mengatakan dia mengejar Vida ketika usahawan itu mahu pulang.

“Sebenarnya DSV memang tak nak jumpa dia. Tiba-tiba dia datang dekat DSV. Masa nak balik pun dia kejar kami, tapi kami lari. Nak v1ral la tu,” tulis individu pada komen berkenaan.

Menjelaskan perkara tersebut, Iqbal berkata dia sanggup menebalkan muka untuk mengejar Vida kerana ingin meleraikan kr1sis antara mereka.

Iqbal meneg4skan t1ndakannya itu bukan disebabkan mahu mengejar populariti malah dia kini sibuk menerima banyak tawaran program TV dan drama.

Iqbal 1

Iqbal beri penjelasan di Instastory miliknya.

“Ini kenyataan daripada PA DSV. Tidak mengapalah, saya tebalkan muka untuk kejar beliau. Tidak mengapa kalau benar DSV lari daripada saya.

“Tidak mengapa orang tertawakan saya. Saya cuma mahu lera1kan kr1sis yang berlaku dan mahu naturalkan keadaan sahaja. Apakah kerana saya sudah sendv?

“Tidak sama sekali. Ada ketika saya cuma tidak mahu aktif di media sosial. Hakikatnya setiap hari saya terlibat dengan empat program TV.

“Drama pun saya dapat tiga tawaran lagi sekarang. Kita tak memikirkan tentang populariti lagi,” ujarnya.

Sebelum ini, konfl1k membabitkan Iqbal dan Vida semakin berlarvtan apabila jejaka berusia 27 tahun itu mend4kwa lagu dan video muzik (MV) Ku Ikhlaskan ditujukan kepadanya.

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : mStar

Be the first to comment on "Bvat hal! Iqbal ditvduh calit minyak dagv dekat Vida?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*