Kak KM ‘block’ Normah Damanhuri di IG… R1sau ibu murung ditvduh tak pandai jaga anak!

SETIAP kali muncul kontr0versi membabitkan usahawan kosmetik Kak KM, nama ibunya yang juga pelakon Normah Damanhuri turut terpalit sama.

Biarpun beberapa kali sudah ditegvr ibunya, namun Kak KM atau nama sebenar Liana Rosli berkata dia tetap meneruskan perkongsian video sensas1 di Instagram kerana ia merupakan salah satu bentuk strategi pemasaran.

“Sebenarnya mak dah beberapa kali minta saya berhenti buat video sebab asyik kena kec4m tapi saya minta dia rileks. Awal-awal dulu saya bl0ck Instagram mak saya supaya dia tak tengok video saya di Instagram tapi baru-baru ni saya buka balik.

“Dia memang pantau apa saya post, lepas tu telefon minta padam tapi saya jelaskan semula apa yang saya buat ini adalah atas urusan kerja dan perniagaan… dahulu kalau mak baca komen net1zen, dia jadi down dan murvng.

“Sejujurnya emak memang tegur saya hari-hari tapi saya yang deg1l. Kalau orang kata mak saya tak pandai jaga anak, pergi lantaklah. Kalau kau bagus jagalah anak dan emak kau baik-baik” katanya kepada mStar.

kak km 2

Kak KM tak peduli teguran netizen.

Kak KM ditemui semasa sidang media filem 3 Janda Melawan Dunia yang diadakan di GSC One Utama, Petaling Jaya Selangor pada Khamis.

Sebelum ini, kakak kepada model Ahya ini kerap menerima kecaman netizen kerana aksi dalam video yang dimuat naik di Instagram dikatakan lvcah dan mel4mpau.

Selain itu, video Kak KM menyusukan bayi di tempat awam dan membiarkan dua anaknya merok0k turut mengundang rasa kurang senang netizen.

normah 1

Normah Damanhuri (tiga dari kanan) beri sokongan kepada anak-anak.

Dalam pada itu, usahawan jamu ini memberitahu dia tidak ambil pusing dengan kec4man yang ditulis netizen kerana perkongsiannya itu atas tujuan perniagaan.

“Netizen yang bercakap tu saya tak kisahlah. Apa video yang v1ral tu bukan mendatangkan dosa pun. Kita dengan cara kita sebab yang viral tu produk yang saya jual cuma bila kita terangkan tu yang nampak macam lvcah.

“Yang kec4m pun saya layan baik-baik sahaja, saya tak mahu bermvsuh dengan sesiapa. Apa yang penting emak dan keluarga faham sudah cukup. Komen-komen burvk tu saya tak layan,” ujarnya.

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : mStar

Be the first to comment on "Kak KM ‘block’ Normah Damanhuri di IG… R1sau ibu murung ditvduh tak pandai jaga anak!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*