“Memang aku tak puashati…”- Ini Punca Zed Zaidi Mengamvk!

Pelakon yang juga Presiden Persatuan Seniman iaitu Zed Zaidi tampil dengan satu video yang menujukkan dirinya ada salah faham dengan seorang lelaki.

Kejadian dikatakan telah berlaku di kedai milik Zed Zaidi.

Menerusi video itu, Zed Zaidi telah melvahkan rasa kurang senang dengan lelaki berkenaan yang dikatakan merupakan wakil pihak pengurusan bangunan di kedai Zed Zaidi.

Kapsyen yang ditulis jelas menunjukkan ketidak pvas hatian Zed Zaidi terhadap pihak pengurusan kerana memasang pagar baru di depan kedainya.

Ini menyebabkan kesvkaran dan mengganggv Zed Zaidi dan isterinya untuk berniaga.

“Memang aku tidak puas hati dengan management dan juga ahli jawatankuasa bangunan kat tempat aku berniaga ni. Di bulan ramadhan masuk ni la kau nak ganggv perniagaan orang.”

Ini video perbal4han antara Zed Zaidi dan juga pihak pengurusan.

Dalam pada itu Zed Zaidi terus buat penjelasan lanjut setelah ramai yang tertanya apa sebenarnya yang berlaku.

Zed Zaidi berkata, pihak management telah memasang pagar baru, menggantikan pagar lama, walhal pagar lama itu masih elok lagi.

Pagar dilihat baru ini lebih tinggi dan kukuh, namun ianya ternyata menyukarkan akses pelanggan Zed Zaidi untuk singgah dan membeli makanan di kedai miliknya.

Zed Zaidi menjelaskan, dia dan isteri berniaga tauhu bergedil di kedai tersebut.

“Dia buat pagar baru, siap lock, sebelum ni tak ada lock. Kenapa buat pagar baru ini. Kalau customer nak beli sekarang ni aku kena selitkan makanan celah-celah pagar ni.”

“Ni tauhu bergedil yang aku jual. Dah lama dah jual. Bini aku pun tak pvas hati, dia pun cakap, biar potong je lock tu.”

Zed Zaidi menjelaskan tempat dia berniaga tu dah selamat, dan tak perlu nak menambah pagar baru seperti itu.

“Ni pagar, sebelah tu post guard, lepas tu ada kamera CCTV, ni kedai aku. Tak selamat lagi ke. Ustaz kata ni pintu rezeki untuk perniagaan aku tapi akhirnya management pula dah lock. Notis pun tak ada, ikut suka dia. Dah la guard tak bagi customer luar aku masuk.”

Ini penjelasan penuh dari Zed Zaidi.

 

Menerusi perkongsian video itu, rata-rata netizen menunjukkan rasa yang sama seperti Zed Zaidi dan berkongsi pengalaman mereka sebagai penghuni di situ selama ini sememangnya pihak pengurusan berkenaan bersikap berat sebelah.

Memang berat sebelah

Buat Advan Bro…

Kepala Otak Pengurusan Macam ni…

Rupanya Memang Diorang Bermas4lah

Respect Abg Zed Zaidi

Untuk info, kedai Zed Zaidi ini dikatakan terletak di kawasan condo di Damansara Perdana.

Diharapkan semua urusan Zed Zaidi dipermudahkan.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Facebook Zed Zaidi

Be the first to comment on "“Memang aku tak puashati…”- Ini Punca Zed Zaidi Mengamvk!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*