Perselisihan Faham Antara Adik & Bapa, Anak Sulung Datuk Jamal Abdillah Pula Bersuara!

Telah berlaku sedikit salah faham antara Datuk Jamal Abdillah dengan anak keduanya iaitu Zaki Yamani, 16 tahun.

Jamal Abdillah mengatakan dirinya dihal4ng oleh ibu Zaki Yamani untuk bertemu dengan anaknya itu.

Namun hal itu telah dinaf1kan oleh Zaki Yamani, yang mana dia kemudiannya mendedhkan bapanya itu yang tak mahu berjumpa.

Zaki turut mengatakan bapanya ada memungk1ri janji untuk berjumpa selain tak membalas mesej dan juga panggilan dari Zaki.

Kemelut yang melanda Jamal Abdillah ini dengan Zaki Yamani akhirnya mendapat reaksi dari anak sulung Jamal Abdillah iaitu Osama Yamani Abdillah.

Osama Yamani, 21 tahun, berkata, dia tak mahulah masuk campur dan hormati pandangan kedua-dua belah pihak.

“Amat berat rasanya untuk saya nak berbicara tentang isv ini sebab saya ni berada di pihak yang berbeza.”

“Saya tak berani nak masuk campur sebabnya saya tak nak lah kervhkan lagi keadaan.

Saya mahu hormati pandangan mereka berdua.”

Sebagai anak sulung, sudah tentunya Osama Yamani harap kemelvt ini akan dapat diselesaikan dengan baik.

Oleh itu, Osama Yamani sedia untuk membantu jika diperlukan untuk mendamaikan kedua belah pihak. Malah dia juga berharap sebagai anak, Zaki akan bertemu bapanya itu untuk selesaikan isv ini.

“Saya harap isv ini dapat diselesaikan dengan cara yang baik. Sebagai anak tak ada salahnya kalau Zaki sendiri yang pergi berjumpa ayah.”

“Sudah tentu saya mahu melihat kami sekeluarga semua, dapat hidup bahagia walaupun kami mempunyai berlainan ibu.”

“Kalau saya diperlukan untuk selesaikan isv ini, saya sedia untuk membantu.”

Itulah pandangan anak sulung Datuk Jamal Abdillah iaitu Osama Yamani yang juga merupakan seorang penyanyi.

Osama Yamani merupakan anak hasil perkahwinan Datuk Jamal Abdlillah dengan bekas isterinya, Intan Noraina.

Zaki Yamani pula anak Datuk Jamal dengan bekas isteri bernama Fatimatuzahra.

Datuk Jamal Abdillah kini mempunyai isteri bernama Zai Izzati dan hasil perkahwinan mempunyai tiga orang cahaya mata.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber :Youtube Drama Two

Be the first to comment on "Perselisihan Faham Antara Adik & Bapa, Anak Sulung Datuk Jamal Abdillah Pula Bersuara!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*