Tak terlalu ‘show off’, gelagat Imam dirakam betulkan tudung Hannah Delisha cvri tumpuan

Pada tahun lalu, cukup kecoh pelakon jelita Hannah Delisha secara tiba-tiba diumumkan telah sah bergelar isteri buat pelakon, Imam Shah.

Ternyata Hannah Delisha dan Imam Shah ketika itu telah menjalinkan hubungan cinta selama lima tahun lalu disatukan sebagai pasangan suami dan isteri.

Hannah

Terbaharu pula perkongsian yang memaparkan gelagat mereka bersama ini membuatkan ada peminat yang merasa cair melihatkan kemesraan mereka yang dilihat dirakam peminat dari jauh.

Kelihatannya Imam Shah telah membetulkan tudung isterinya itu dihadapan orang ramai sekali gus gelagat mereka itu menarik perhatian ramai dengan ribuan tanda suka diberikan warganet terhadap mereka.

Dalam pada itu, ujar peminat jug begitu suka melihat pasangan pelakon ini kerana jarang terpalit kontrov3rsi.

 

Perkongsian semula oleh akaun atas nama Hannahdelishas_loverss yang turut memuji sikap suami Hannah Delisha mencetuskan ruangan komen turut ditinggalkan bermacam-macam respon positif warganet kepada pasangan sama cantik, sama padan tersebut.

“Oh no, so sweet. Pasangan yang bersih dari gossip…”

Hannah

“Suka couple ni sebab diorang jarang tunjuk sangat kat media sosial”

IMG_20220425_213816

“Very very good husband for Hannah Delisha. Semoga kalian bahagia…”

IMG_20220425_213836

“Minat gila diorang ni sebab tak terlalu show off sangat pasal rumah tangga”

Hannah IMG_20220425_213848

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Tak terlalu ‘show off’, gelagat Imam dirakam betulkan tudung Hannah Delisha cvri tumpuan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*