Tvlar Badan Makin Bengk0k Jadi Simpati Ramai, Ini Kenyataan Rasmi Dari Zamani

Telah bertebaran beberapa video terbaru penyanyi Zamani di sepanjang bulan Raamdhan ini ketika membuat persembahan nyanyian.

Rata-rata tertumpu kepada keadaan tubuh badan penyanyi berumur 51 tahun ini, yang kelihatan semakin membengk0k.

Tubuh Zamani Semakin Bengkok

Zamani yang mempunyai penyak1t scoliosis tulang belakang, akui tulang itu semakin bengkok, namun dia kini dalam keadaan yang sihat.

@annasoffiya 🦋🌼🍃🌹#iftar2022 #fypシ #fyp #foryou ♬ original sound – Anna Soffia

Melihat ramai yang tertanya sama ada Zamani sihat atau tidak kerana tulangnya yang jelas semakin membengk0k, pihak kepada Zamani tampil memberi k0men.

Penjelasan Dari Zamani

Pengurus kepada Zamani iaitu Aalan Ahmad membuat kenyataan bahawa vokalis kumpulan Slam itu masih lagi sihat.

Sehingga kini, Zamani pun masih lagi boleh menyanyi secara live seperti biasa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZAMANI SLAM OFFICIAL (@zamanislam_official)

Tak Mahu Perbesarkan Keadaan

Malah, penyanyi lagu Syair Si Pari-Pari itu enggan berkongsi lebih lanjut mengenai keadaan penyaktnya kerana tidak mahu ia diperbesar-besarkan terutama dalam kalangan peminat.

“Dia tak ada sebarang maslah pun sebenarnya. Kepada para peminat semua, janganlah risav sebab Zamani sekarang tengah buat rawatan untuk tulang belakangnya itu.”

“Dia pun rasa terharu melihat ramai yang prihatin dengan keadaannya. Zamani berterima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan kesihatannya.”

“Zamani juga sempat meminta maaf kepada banyak pihak media yang cuba hubunginya, Zamani tak dapat layani mereka semua.”

Kerana keadaan Zamani yang semakin membengk0k itu menjadi bualan ramai beberapa hari lepas, pihak pengajur ada yang tertanya tahap kesihatan Zamani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZAMANI SLAM OFFICIAL (@zamanislam_official)

Jangan Risau Saya Masih Sihat

“Tak dinafikan banyak penganjur yang dah signed perjanjian nak ambil Zamani menyanyi, mereka nak tahu keadaan terkini Zamani.”

“Mereka penganjur ni pun risav juga kalau tiba-tiba Zamani tarik diri atau tak dapat nyanyi dengan baik. Tapi sebenarnya Zamani okey boleh kerja macam biasa, nyanyian dia tak terjejas.”

“Zamani banyak kali minta saya maklumkan kepada peminat agar jangan risaukan keadaannya, dia masih sihat lagi.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZAMANI SLAM OFFICIAL (@zamanislam_official)

“Cukuplah setakat ini sahaja mengenai penyakt yang boleh saya kongsikan. Kalau ikutkan, saya memang tidak mahu mengulas apa-apa kerana tidak mahu ia diperbesar-besarkan.

“Apapun, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada peminat yang cukup prihatin dengan keadaan kesihatan saya,” ujarnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZAMANI SLAM OFFICIAL (@zamanislam_official)

Zamani Slam yang semakin naik namanya setelah menyertai Gegar Vaganza, beberapa kali membuat persembahan di atas pentas dengan keadaan yang membengk0k.

Zamani pun pernah berjenaka tentang keadaan ini dengan mengatakan terima kasih kepada semua yang sokong dirinya dalam keadaan dirinya straight atau pun bengkok.

Terdahulu, video Zamani ketika menjayakan persembahan majlis berbuka puasa di Bangi Avenue Convention Centre mengndang perhatian ramai yang bersmpati melihat keadaan fizikal vokalis kumpulan Slam itu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : OMM, BH Online, Instagram Zamani

Be the first to comment on "Tvlar Badan Makin Bengk0k Jadi Simpati Ramai, Ini Kenyataan Rasmi Dari Zamani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*