Kembali Berantakan! Didkwa Fail Pencraian Di Mahkamah, Ikuti Penjelasan Isteri Aliff Syukri

Untuk membina rumahtangga bukan perkara yang boleh dianggap mudah. Seseorang itu perlu hidup dengan individu yang belum tentu dia kenali sepanjang hayatnya, seperti memperjudulkan nasib.

Ramai je diantara kita, diawalnya berperngai elok, lemah lembut bagai tapi bila dah kahwin, tapi bila dah kahwin baru keluar peranagi hantunya.

Mengikut statistik di pejabat agama, ramai pasangan yang gagal dalam  tempoh lima tahun perkahwinan. Jadi, jangan terlalu yakin dengan pasangan kerana Allah Maha Kuasa boleh membolak-balikkan hati hamba-Nya pada bila-bila masa sahaja.

Sehubungan dengan itu, elemen penting dalam rumahtangga adalah bertolak-ansur dan saling menerima kekurangan masing-masing.

Berkisarkan rumah tangga, usahawan terkenal iaitu Dato’ Seri Aliff Syukri dan isteri, Datin Seri Nur Shahida dilihat goyah sejak akhir-akhir ini.

DATIN SHAHIDA FAIL CRAI DI MAHKAMAH

Difahamkan juga isteri usahawan terbabit telah pun menfailkan perpisahan mereka di mahkamah syariah.

Memetik kepada laporan Harian Metro yang cuba menghubungi Shahida, dia memoh0n maaf kerana tidak dapat berkongsi maklumat lanjut berkaitan status rumah tangga mereka buat masa ini.

“Bab rumah tangga saya tak nak komen. Minta maaf ya.” Jelasnya ringkas.

Bila ditanya kedudukan anak, Shahida memberitahu yang mereka semua kini berada dengannya. Manakala ketika usaha mendapatkan maklum balas dari Aliff Syukri pula, dia turut mengambil keputusan untuk mengunci mulut buat masa ini.

Kisah keretakan hubungan antara pasangan ini bukan lah perkara baru. Sebelum ini nama mereka berdua sudah  pun menjadi bualan hangat di media sosial apabila masing-masing dilihat sudah tidak mengikuti antara satu sama lain di laman Instagram.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber :Harian Metro

Be the first to comment on "Kembali Berantakan! Didkwa Fail Pencraian Di Mahkamah, Ikuti Penjelasan Isteri Aliff Syukri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*