Shuib Pernah Mar4h Siti Sarah! Menyes4l & Terk1lan Sampai Ke Hari Ni!

Andai ada satu perkara yang terbuku dihati Shuib sehingga kini adalah rasa terk1lan tidak dapat mem0hon maaf pada arw4h isteri kesayangannya, Siti Sarah Raissuddin.

Kata Shuib, dia berasa terk1lan kerana termar4h pada isterinya di dalam hati hanya kerana arw4h meminta dan teringin untuk menikmati nasi putih bersama telur goreng dan kicap pada jam 2:30 pagi.

“Dia kejut saya dekat jam dua lebih, saya esok ada kerja, dia tengah sarat ni. Dia kata B I nak makan nasi putih telur mata dengan kicap.“Saya marah. Tidur… Tengah-tengah tidur saya bangun dalam keadaan mar4h, saya cakap advh 2:30 pagi bu.

“Saya ingat lagi momen tu, saya masak telur tu. Saya naik atas, masih lagi dengan mar4h. Saya bagi dekat dia, dia dapat, seronok sangat dengan nasi tu.

“Walaupun nasi ni dengan kicap dengan telur. Saya nampak dia tengah duduk makan. Dan saya tidur tak teman dia makan,” kongsinya sambil mengal1rkan air mata.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)

Shuib menddahkan kisah itu menerusi program RIA X In Person.Disebabkan itu, Shuib berpesan untuk berbuat baik terutamanya pada ahli keluarga dan orang tersayang kerana tidak tahu bila momen bersama mereka akan berakhir dalam sekelip mata.
 
“Itu yang saya rasa. Allahuakhbar… Saya cakap. Banyak-banyak benda lah itu satu saya nak cakap, saya nak minta maaf sangat dengan dia.“Jadi kita kena hargai lebih-lebih lagi orang yang kita sayang. Kita tak tahu tau bila momen Allah nak ambil orang itu,” ujarnya seb4k.
 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber :Gempak

Be the first to comment on "Shuib Pernah Mar4h Siti Sarah! Menyes4l & Terk1lan Sampai Ke Hari Ni!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*