[VIDEO] Bukan Gimik Tapi K1sah Benar! Muka Dato Aliff Syukri Dic4kar, Staff Dir4suk

Siapa yang tidak kenal Jutawan kosmetik, Dato Seri Aliff Syukri. Tiap kali memuatnaik video di laman instagram sudah pasti menjadi tanda tanya rang ramai samada betul atau hanyalah sebagai konten marketing.

Terbaru, usahawan tersebut telah berkongsi berkongsi detik cem4s apabila salah seorang pekerjanya telah dir4suk h4ntu pada petang Isnin.

“Ini Bukanlah Gimik”

Menerusi sebuah hantaran di Instagram , menurut Aliff dia menyifatkan kejadian tersebut sebagai sesuatu yang meng3rikan dan akui ianya bukanlah gimik semata-mata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aliff syukri kamarzaman (@aliffsyukriterlajaklaris)

“Mengerikan..Awak saya takut awakk 😭😭. Kejadian petang tadi ketika salah seorang pekerja saya dirasvk h4ntu.. Sump4h dengan nama ALLAH, ini bukanlah gimik tapi adalah kisah benar.”-Kongsi Aliff Syukri

Tenaga Mengalahkan Peninju Profesional Ketika Dir4suk

Tambahnya lagi, Aliff turut menceritakan bahawa dia berasa pel1k dengan pekerjanya yang dirasvk itu baru berusia 20-an, namun ketika dirasvk tenaganya mengalahkan peninju professional antarabangsa, Hulk Hogan.

“Pekerja saya ni wanita berumur 20an tetapi yang pel1knya ketika dir4suk tenaganya kalah seperti Hulk Hogan.”-Aliff Syukri

Pelbagai Reaksi Netizen

Di ruangan komen, rata-rata netizen memberikan pelbagai reaksi terhadap hantaran Aliff malah ada yang mengkrit1k video tersebut sebagai konten untuk melariskan salah satu produk keluaran syarikatnya.

“Marketing ke awak.”

“Kena r4suk? Promot produik? Ok dato, saya cuba husnudzonn.”

“Bila dah banyak sangat drama. Jadi macam ni pun tak sure nak percaya atau tak hmm takpelah semoga dipermudahkan urusan.”

“Cheap marketing.”

“Kuat sangat marketing macam ni.”

Adakah benar atau sekadar gimik semata-mata? Korang nilai laa sendiri.. 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Murai My

Be the first to comment on "[VIDEO] Bukan Gimik Tapi K1sah Benar! Muka Dato Aliff Syukri Dic4kar, Staff Dir4suk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*