DilabeI Bi4dap Terhadap Shuib, Ini PenjeIasan Rosyam Nor!

Tentang dial0g serta pertanyaan dari Datuk Rosyam Nor kepada pelawak Shuib Sepahtu berkaitan status dud4 dan pengganti, ramai yang kurang senang dengan tndakan pelakon berkenaan.

Ramai penonton mengatakan, tidak patut Rosyam Nor berkata sedemikian kepada Shuib di satu anugerah yang diadakan secara langsung.

Namun ramai tak tahu apa yang berlakV di sebalik kejad1an berkenaan.

@boommalaysia Gelagat Datuk Rosyam Nor dan Shuib Sepahtu di Anugerah Meletop Era #boommalaysia #boom #anugerahmeletopera2021 #tetibameletop2021 #ame2021 ♬ original sound – boommalaysia

Melihat ramai yang tidak senang dengan percakapannya itu, Datuk Rosyam Nor akhirnya menjelaskan apa yang terjadi.

Kata Datuk Rosyam Nor, semuanya yang berIaku di atas pentas itu bukanlah secara tiba-tiba sebaliknya ianya di rancangan dan Shuib pun dah tahu tentang hal berkenaan.

“Itu semua merupakan satu guravan terancang. Apa yang berlaku antara saya dan Shuib, semuanya telah ada dalam skrip.”

“Saya ingin beritahu bahawa apa yang dil0ntarkan dan kemudian dipertontonkan kepada masyarakat pada malam itu adalah satu guravan yang telah dir4ncang antara saya dan juga Shuib.”

“Shuib pun tahu apa yang nak saya tanya dan dia pun dah bersedia untuk jawab pertanyaan saya dalam cara yang tak terlalu f0rmal.”

Jelas Rosyam Nor dia sama sekali tak akan bertanya soalan sedemikian atau membuatkan marvah Shuib tercaIar.

“Hal ni bukannya sesuatu yang tak sensit1f atau saya nak menjatvhkan maruah Shuib dengan bertanyakan soalan seperti itu.”

“Kalau saya tanya soalan macam tu jika baru pemerg1an Siti Sarah dalam seminggu, memanglah tak elok. Ini dah 10 bulan, dan Shuib pun dah setuju tentang soalan itu.”

“Lepas kami habis sampaikan anugerah, kami berdua siap lepak bersama dan bergurau di belakang pentas. Tak ada apa pun tetapi biasalah, net1zen akan cari benda untuk dibualkan di laman media sos1al.”

Datuk Rosyam Nor juga meminta semua pihak untuk tidak terus membuat andaian serta k0men yang kurang enak berkenaan hal itu lagi, itulah komennya kepada Gempak dan juga Kosmo.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber :Gempak, Kosmo!Online

Be the first to comment on "DilabeI Bi4dap Terhadap Shuib, Ini PenjeIasan Rosyam Nor!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*