Akhirnya! Ira Kazar Mula Bersuara Tentang lsunya Bersama Puteri Sarah! Ini Responnya!

Pelakon Puteri Sarah Liyana mempumyai alasan kenapa sehingga kini masih tidak mengambil t1ndakan und4ng-und4ng terhadap orang ketiga yang dikatakan menjadi pvnca keret4kan rumahtangga antaranya dengan suami, Syamsul Yusof.

Kata Puteri Sarah, sebab utamanya adalah kerana kasihankan bapa kepada wanita berkenaan yangjuga seorang pelakon.

“Agak kelakar sebenarnya. Pertama, bertahun tak bert1ndak nak sam4n sebab kasihankan bapa kamu (orangketiga) juga, saya tak nak besarkan hal ini.”

“Kedua, yanginginkan perhatian orang itu adalah anda, bukan saya. Ketiga, tak baik mak1 hamvn dah macam Amber Heard dah saya tengok dia ni,” katanya.

Puteri Sarah menddahkan perkara berkenaan di Instastory selepas menerima satu paparan skrin (DM), mesej peribadi dari wanita yang didkwa menjadi keretakan rumahtangganya.

Dalam mesej wanita berkenaan bersama seorang net1zen itu mempers0alkan mengapa Sarah masih tidak emneruskan t1ndakan und4ng-und4ng seperti yang pernah dilap0rkan media sebelum ini.

“Kau pergi beritahu dia (Puteri Sarah) aku tak takvt dengan dia. Suruh peguam dia cepat sikit buat kerja okei. Kami dah melvat nak layan drama sam4n dia. Dah bertahun-tahun dah dia sembang tapi tak buat juga. Kemarvk sangat nak perhatian,” persoalnya.

Terdahulu, Sarah pernah menddahkan tidak lagi tinggal sebumbung dengan Shamsul dan terbaharu dia membuat penddahan orang ketiga.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber :Youtube

Be the first to comment on "Akhirnya! Ira Kazar Mula Bersuara Tentang lsunya Bersama Puteri Sarah! Ini Responnya!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*