Ditamp4r Suami Ketika Beritahu HamiI & DitaIak Ketika Berpant4ng, Luahan Wanita Tabah Ini Und4ng Seb4k!

Tak kira anak ke berapa sekali pun, proses berp4ntang adalah antara tempoh yang paling suk4r untuk dilalui bagi ibu selepas melahirkan. Ketika ini, sokongan daripada suami sangat membantu supaya mereka dapat mengharvngi waktu itu dengan baik tanpa sebarang ganggvan emos1.

Dis4ngka akan bahagia hingga ke hari tua, namun seorang wanita ini mempunyai kisah sed1h tersendiri mengenai rumah tangganya. Kenangan pahit itu diddahkan sendiri oleh Puan Nabiela di TikToknya beberapa hari lalu.

Dari saya awal mengandung sampai selepas melahirkan, saya macam mengem1s perhatian suami

Sejak awal perkahwinan lagi, dia sudah diuj1 dengan perbuatan suami yang bersel1ngkuh dengan wanita lain diikuti sikap cvlas menjalankan tanggungjawab sebagai ketua keluarga.

Antara kejad1an paling menggur1s hati Puan Nabiela adalah ketika dirinya dit4mpar sejurus membuat kejvtan kehamilan anak sulung mereka. Tidak bertahan lama, dia akhirnya ‘dilepaskan’ saat masih menjalani fasa berp4ntang.

@_nabielaa.maaseh Reply to @sheillisha0123 ♬ suara asli – andre

Lepas seminggu bersalin, baru dia unbl0ck WhatsApp saya…Jenguk anak tak sampai sejam

Tidak pasti apakah sebabnya, lelaki berkenaan ternyata enggan mengambil peduli dengan berita zur1atnya yang selamat dilahirkan. Selepas datang ke Kelantan bagi urusan pendaftaran sijil lahir anak, dia ada menjenguk bayi tersebut itu pun tidak sampai 1 jam.

Kisah yang dik0ngsikan oleh wanita ini cukup membuatkan net1zen merasa seb4k. Walau bagaimanapun, mereka berharap ibu tunggal ini akan terus cek4l kerana setiap uj1an Allah pasti terselit hikmah terbaik.

@_nabielaa.maaseh Reply to @nikhajarr ♬ original sound – nabielaa.ma’aseh

Allahu…kes1annya

Sebelum Kahwin, s1asat dulu pasangan tu…

Takpe sis, Allah nak gantikan dengan yang lebih baik!

Semoga Bahagia Milik Awak…

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Erin Sakura

Be the first to comment on "Ditamp4r Suami Ketika Beritahu HamiI & DitaIak Ketika Berpant4ng, Luahan Wanita Tabah Ini Und4ng Seb4k!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*