Kaya Tapi Tak Tay4ng Barang Kem4s! Jawapan Madammu Raih Perhatian Ramai

EMAS cukup sinonim dengan kaum Hawa, tetapi ada juga golongan lelaki yang turut meminatinya.

Selain menyelami kisah perjvangan menjalan1 r4watan mendapatkan zur1at iaitu IVF, sebelum ini nama Madammu sangat dikenali sebagai seorang yang rendah diri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A D A M M U (@eriyca.baiduri)

Meskipun bergelar usahawan berjaya, namun jarang sekali kita melihat dia menunjukkan h4rta kekayaan kepada umum seperti yang dilakukan segelint1r f0under lain.

Kali ini, wanita berkenaan sekali lagi tvlar melalui perbualan santai tentang emas.

Dalam satu video tvlar di akaun TikTok, Madammu turut menjawab soalan netizen tentang dirinya yang dilihat jarang mengenakan perhiasan emas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A D A M M U (@eriyca.baiduri)

“Madam, madam tak ada gelas emas ke? Sebab jarang tengok madam pakai,” ujar Madammu ketika membaca semula soalan yang ditulis netizen.

Jawab wanita itu, dia sememangnya tidak suka memakai emas, sebaliknya lebih selesa menggayakan aksesori atau perhiasan yang lain.

Madammu tak ada gelang emas you all. Tak tahulah rasa tak layak diri ini nak pakai gelang emas,” ujarnya ber$eloroh.

“Madammu tak suka pakai kuningI tak suka pakai warna kuning. I lebih suka pakai aksesori, aksesori tu maksudnya Madammu lebih suka pakai macam gini-gini,” kata usahawan itu sambil menunjukkan gelang tangannya.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berita_viral22 (@berita_viral22)

Video tersebut sehingga kini meraih hampir 300,000 tontonan.

Menerusi ruangan komen, net1zen dilihat memuji sifat humble yang ditunjukkan oleh Madammu tatkala berborak mengenai h4l barang kemas wanita.

Pun begitu, mata mereka juga tertumpu kepada gelang berl1an dipakai usahawan berkenaan yang difahamkan mencecah nilai RM44,000.

Komen Warganet:

“Orang kaya memang tak pakai emas tapi aksesori dia seutas je dah RM44,000…Diaorang beli bukan untuk gadai.”

“Weh dia punya aksesori tu seutas sahaja dah rm44k woiiii hahahahahha.”

“Banyak-banyak founder yg glamor2… entah la sy suka dgn madamu ni… mgkin sbb attitude dia .. nmpk humble sgt dia.”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber :TikTok WanaNoir

 

Be the first to comment on "Kaya Tapi Tak Tay4ng Barang Kem4s! Jawapan Madammu Raih Perhatian Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*