Dituduh menggatal, Scha Elinnea panggil Hisyam Hamid ‘baby’ di set penggambaran!

KESERASIAN lakonan pelakon Hisyam Hamid dengan Scha Elinnea dalam drama siri popular berjudul Kerana Aku Isteri Bidaan mendapat perhat1an penonton.

Menurut Hisyam yang memainkan watak sebagai Farel, dia sendiri yang meminta Scha untuk memanggilnya dengan panggilan ‘baby’ atau ‘b’ ketika berada di set penggambaran.

Panggilan itu tidak digunakan di luar set, pelakon berusia 37 tahun itu menjelaskan ia bertujuan untuk mewujudkan keserasian mereka untuk membawa watak sebagai suami isteri.

Hisyam

Penonton suka keserasian Hisyam dań Scha.

“Saya sendiri yang suruh Scha panggil ‘b’ atau ‘baby’ ketika di set penggambaran. Sebab nak wujudkan keserasian, supaya bila penonton tengok, nampak natural panggilan itu.

“Tapi panggilan itu bukan la sebab i nak menggat4l dengan dia. Kami memang rapat di set, dah selalu berkongsi mas4lah… tapi semua itu bertujuan untuk dapatkan keserasian.

“Lagipun isteri saya pun tahu perkara itu. Cuma bila di luar set, tak ada la Scha nak panggil saya dengan panggilan tersebut,” kata Hisyam kepada mStar.

Sebagai pelakon, ada babak yang kita rasa okay, kita buat la.

HISYAM HAMID

PELAKON

Hisyam ditemui ketika majlis pelancaran Fiesta TV3 di Sri Pentas Media Prima, Petaling Jaya, baru-baru ini.

Drama lakonan Hisyam dan Scha turut dibintangi oleh Silfeny Osman, Wanns Ahmad, Datuk Jalaluddin Hassan serta ramai lagi.

Dalam pada itu, Hisyam turut menjelaskan mengenai babak-babak aks1 mesr4 dengan Scha yang dianggap tidak keterlaluan.

Hisyam

Hisyam dan Scha pertama kali digandingkan.

“Sebagai pelakon, ada babak yang kita rasa okay, kita buat la. Tapi kalau babak yang keterl4luan itu sudah tentu saya tidak akan lakukan.

“Berg4ntung juga kepada pengarah yang mana babak sesuai atau tidak. Sebab saya tahu, babak mesra itu sensit1f, mungkin ada penonton suka dan benc1.

“Saya akan lakonkan babak ikut kesesuaian. Macam mana pun, tetap ada juga bat4san, tak boleh keterl4luan,” ujarnya.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : mStar

Be the first to comment on "Dituduh menggatal, Scha Elinnea panggil Hisyam Hamid ‘baby’ di set penggambaran!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*