Ramai tertanya hubungan Remy Ishak, Ini Hubungan Sebenarnya dengan Adibah Noor!

Pemergian secara mengejvt penyanyi Adibah Noor, turut memberi kesan kepada pelakon terkenal Remy Ishak.

Semasa mengetahui hal berkenaan, Remy Ishak memang tak percaya Adibah Noor sudah tiada lagi.

Malah, ketika menerima berita dari isterinya, Ezza Yusof, beberapa kali Remy Ishak memintanya untuk memeriksa betul-betul sama ada berita tersebut benar atau pun tidak.

Setelah pemerg1an Adibah Noor dis4hkan, Remy Ishak terkelu lidah dari berkata-kata, memang langusng tak percaya.

Menurut pelakon berusia 40 tahun itu, Allahy4rham pernah menghubunginya untuk memberi kata-kata semangat ketika dia berdepan dengan mas4lah kemurvngan yang teruk.

“Isteri saya yang beritahu hal ini, kerana saya ni memang amat jar4ng nak buka media sos1al. Bila isteri saya cakap Adibah dah men1nggal, saya tak terkata.”

“Masa tu memang saya minta dia check lagi betul-betul, yelah zaman sekarang ni takut ada berita tak betul kan. Bila dia dah s4hkan, saya jadi terdiam, lama juga, dah tak tahu nak buat apa.”

Berkata tentang hubngannya dengan Adibah Noor, Remy Ishak akvi mereka agak baik juga, malah Adibah Noor antara insan yang mengambil berat pada dirinya ketika Remy alami kemurvngan tak lama dulu.

“Hubungan saya dengan kak Dibah mempunyai nilai yang amat sentiment4l.”

“Saya memang rapat juga dengan arw4h Adibah Noor, walaupun orang tidak nampak. Ketika saya sakit, dia ada call dan memberi kata semangat. Oleh itu, saya memang speechless bila tahu dia dah tiada.”

Semalam pagi, Remy Ishak antara selebriti yang hadir dan membantu proses pengebum1an Adibah Noor.

Remy dilihat turut sama-sama memegang cangkul ketika berada di Tanah Perkuburan Islam Taman Keramat Permai, Kuala Lumpur.

Jelas pelakon berumur 40 tahun ini, dia memang dah tahu Adibah Noor dah turun berat badannya namun ingatkan, penyanyi berkenaan sedang amalkan cara hidup yang lebih sihat.

“Saya nampak gambar dia nampak lebih kurus, tetapi saya tak tahu sebab ramai orang tenah berdiet sekarang ni. Namun isteri saya ada cakap, dia kurus yang seakan sak1t. Ris4u juga.”

“Dalam pada itu arw4h pun tak pernah beritahu apa-apa tentang dia kini sedang sak1t. Bila dah meningg4l, barulah saya tahu.”

Adibah Noor memang banyak memberi nasihat kepada Remy Ishak, ini antaranya.

“Terlalu banyak nasihat diberi, saya kenal macam kakak. Dia nasihat dari segi masa depan, jangan terlalu bergantvng kepada dunia hiburan.”

“Kena buat juga sesuatu yang lain. Kak Adibah Noor ni berpengalaman dalam dunia hiburan. Banyak nasihat bukan sebagai anak seni, masa saya sak1t, dia beritahu apa yang perlu buat. Dia amat penyanyang dan sentiasa pos1tif orangnya.”

Itulah komen dari Remy Ishak tentang Adibah Noor.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : mStar

Be the first to comment on "Ramai tertanya hubungan Remy Ishak, Ini Hubungan Sebenarnya dengan Adibah Noor!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*