“Saya tak bersaIah…Cerita sebenar akan keluar”- Sharnaaz

Akhirnya dah diketahui identit1 pelakon yang ditah4n rem4n selama tiga hari. Pelakon berkenaan ialah Sharnaaz Ahmad yang ditah4n pih4k berku4sa atas sias4tan untuk kes kekeras4n ke atas seorang lelaki.

Sharnaaz dikatakan melakukan kekeras4n kepada seorang lelaki di sebuah kondominium, yang terletak di Segambut pada hari Khamis yang lepas.

Menjawab kepada media, Sharnaaz mengatakan dia tak bersal4h dan kebenaran akan terbvkti.

“Saya ni tidaklah b0doh nak buat benda macam tu. Kepada sesiapa yang membuat spekul4si mengatakan saya ni ada angin, kena tunggu cerita yang sebenarnya.”

Sharnaaz berkata sedemikian ketika keluar dari Ibu Pejabat P0lis Daerah Sentul sebentar tadi.

“Apa yang saya boleh cakap, tak ada apa unsur saya ni naik angin yang terjadi pun. Saya hanya buat apa yang saya rasa perlu. Kenyataan yang keluar hanya di sebelah sana saja. Apa yang keluar sebelum ini di media tak benar. Belum ada lagi sebarang kenyataan dari pihak saya.”

“Tak perlu nak hakimi terlalu awal. Tak tahu lagi bila pendkwaan tetapi saya sudah beri keterangan sebaik mungkin kepada pihak p0lis.”

“Dalam pada itu, saya akan buat sid4ng media untuk menjelaskan perkara ini bersama pihak pegu4m saya.”

Sharnaaz akan membukt1kan bahawa dirinya tidak bers4lah tentang kes ini.

“Dalam tiga hari saya telah membantu sias4tan. Tak ada apapun, banyak pengaj4ran yang saya belajar. Jangan ris4u saya okay dan pihak p0lis pun melayan saya baik sekali.”

“Saya yakin saya tak akan bersal4h. Saya akan bukt1kan kepada semua ada kebaikan yang saya buat dalam kes ini yang orang tak tahu dan tak pun diceritakan.

“Apapun saya akan ceritakan di mahkmah nanti. Saya harap tiada pihak cuba buat spekul4si dan terus menudvh mengatakan saya ini seorang yang buat kesal4han. Cerita yang sebenar akan keluar juga.”

Itulah penjelasan dari Sharnaaz Ahmad, yang berkata dia mahu membersihkan namanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Harian Metro

Be the first to comment on "“Saya tak bersaIah…Cerita sebenar akan keluar”- Sharnaaz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*