Terb0ngkar! Ini Punca Rita Rudaini Kata Syamsul Yusof Biad4p!

Menerusi satu perkongsian dari seorang pelakon yang dikenali ramai iaitu Rita Rudaini sekali lagi menjadi tarikan ramai apabila beliau menyatakan satu kenyataan di lama Tiktok beliau berkenaan filem yang hang4t diperkatakan kini iaitu Mat Kilau.

Filem arahan Syamsul Yusoff itu membuatkan para artis sendiri memberi komen yang pos1tif dan meminta agar semua menonton filem tersebut kerana filem tersebut terlalu hebat jika menonton di pawagam.

Melalui perkongsian dari Rita Rudaini, beliau sendiri mengulas filem Mat Kilau dengan menyatakan bahawa beliau sebelum ini tidak merasakan untuk menonton filem arahan Syamsul namun belaiu dijentik untuk menonton filem tersebut setelah menerima komen yang begitu mantap dari para penonton yang sudah menonton filem tersebut.

Rita Rudaini yang dulu juga merupakan ahli silat waktu beliau muda dahulu menyatakan penguasaan silat dalam filem tersebut sememangnya begitu mantap sehinggakan beliau menumpukan perhatian beliau sepenuhnya kepada filem tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

@isna:memang best.nak pegi tandas pun tak jadi takut terlepas scene yg best2

@pakmattempeh1:Betul kak..pop corn kami sampai tak tersentuh lansung,ralekk

@Putera 77:Nasib baik dah jd endemik klu pandemik xbole masuk pawagam sbb rita x vaksin lg.. Hahaha

@I-cinta u sowunk :Teringin pulak kami nak tengok kak rit bukak bunga silat! Mesti rindu kan kan ayuhhhh tiktok kan seni tari mu

@sportman:macam tgk awek tk kelip mata

@THE MK KITCHEN:shamsul mmg pengarah terbaik…imagine dia tinggi…

@ihan official:Sy suka kalau rita rudaini ada dalam ni ada aura serikandi tu. Tinggi lampai manis melayu sedang2

@A-Z-H-R:ahhhh xsabar malam ni nk g tgokkkk filem aksi mmg fabvorite lebih2 lgi filem yg ade persilatan melayu auto meremang weiii,semgat pahlawan melayu

@Amir Joki:kak rita bersilat ooooo…jom kak buat short movie pasai srikandi

@uwan younger :sama ngn ceq …sblm ni x pernah tengok filem…..klau tngok pun cari pengarah dia sapa n pelakon fav jer dato adi Putera dngn Syahiezy Sam …..

@Asyraff Azhar:baru tengok semalam kak memang puas hati popcorn saya pun tak habis jugak kak

@faraheemajaafar:baru tgk mlm semlm ..mmg terbaik …10bintang ..cerita pon x bosan pelakun ssemua hebat²…

@Anizah_AR:Betul lah. Mmg freeze kat seat. And pestime popcorn x habis. Selalu popcorn habis dulu sebelum movie

Beliau sendiri menyatakan bahawa beliau sendiri tidak menyangka beliau mampu memberikan komen sebegitu kepada pihak produksi filem tersebut dan beliau juga meminta untuk semua terus menyokong filem tersebut kerana untuk pertama kalinya, filem aksi ini mampu menggeg4rkan satu Malaysia dengan tayangan yang memberi banyak pengaj4ran kepada semua.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber :Sinetron Malaya

Be the first to comment on "Terb0ngkar! Ini Punca Rita Rudaini Kata Syamsul Yusof Biad4p!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*