“Selama ni I menangis pada you”-Puteri Sarah pada Neelofa.. Lofa antara yang tahu awal

Kisah yang mel4nda rumah tangga Puteri Sarah Liyana dig4nggu orang ketiga rupanya dah diketahui oleh Neelofa sejak dulu lagi.

Jelas pengacara dan pelakon ini, dia dan Puteri Sarah Liyana ada berborak tentang isv ini, dan akui memang agak suk4r untuk Puteri Sarah Liyana melaluinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Puteri Sarah Liyana Megat (@puterisarahliyana)

Sehinggakan, Neelofa sendiri dah tak tahu macammana lagi nak memberi nasihat kepada Puteri Sarah.

Wujudnya orang ketiga yang lebih dikenali dengan terma peny0ndol ini, bukan saja menjalin hubungan dengan suami, malah menggangu hidup Puteri Sarah Liyana sendiri.

Neelofa berkata, dia memang tak sanggup nak lihat apa yang Puteri Sarah Liyana lalui selama ini.

“Kita dan banyak borak tentang hal ini. Sehinggakan, ada satu masa, saya dah tak tahu nak beri nasihat apa dah, sebab terlalu tervk pihak ketiga buat pada awak.”

“Ketika itu, ramai semua pun tak tahu lagi, saya sendiri tak sanggup nak hadam, apatah lagi awak yang perlu melalui. Awak ni seorang yang sabar dan kuat.”

Jelas Neelofa, antara perkara yang betul buat dia kagum dengan Puteri Sarah Liyana ialah dia memang benar-benar menjaga hal dalam rumah tangga, dan tidak menyeb4r cerita yang tak baik tentang suaminya.

“Satu benda yang saya betul terkesan ialah, walau apa yang berlaku, awak tetap nak jaga perkahwinan, dan jaga nama suami sendiri. Awak memang dah banyak mengal4h.”

“Semoga lepas ini akan segalanya digantikan dengan kebahagiaan yang akan datang.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Puteri Sarah Liyana Megat (@puterisarahliyana)

Komen Neelofa itu ditulis di ruangan komen di video yang dimuatnaik oleh Puteri Sarah Liyana ketika berada di mahk4mah.

Puteri Sarah Liyana kemudian ada beri reply dan ucap terima kasih kepada Neelofa.

“Terima kasih love. Selama ini saya men4ngis dekat awak. Akhirnya, terima kasih banyak ajar saya banyak doa.”

Puteri Sarah Liyana kini dah pun meneruskan tind4kan und4ng-und4ng kepada wanita bernama Ira Kazar.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Youtube

Be the first to comment on "“Selama ni I menangis pada you”-Puteri Sarah pada Neelofa.. Lofa antara yang tahu awal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*