TuIar Syamsul Di Kedai Emas, Sekali Puteri Sarah Tampil Beri Pesanan Padu!

Isv rumah tang.ga pelak0n, Puteri Sarah dan suami nya, Syamsul Yusof hangat diperkata.kan sehingga hari ini. Isu ter sebut ber tambah p4nas apabila Sarah akhir nya mengambil tindakan vndang undang terhadap orang ketiga yang dikata kan mengganggu kehidupan nya selama ini.

Terbaru, Sarah sem.pat melua.ngkan masa bersama anak anaknya meski pun sedang sibuk menguruskan urusan mahkmah bersama peguam.nya.

Di Instagram, anak anak Sarah iaitu Syai.khul Islam dan Sumayyah kelihatan sangat gembira ketika keluar bersiar siar bersama ibu mereka. Menu.rut Sarah, hari cutinya diguna kan sebaik baik yang mungkin untuk menggembira.kan hati anak-anak.

Namun per.hatian peminat lebih tertvmpu kepada gambar keluarga ter.sebut tanpa kehadiran bapa kepada anak anak Sarah iaitu Syamsul Yusof. Walau bagai mana pun, net.izen yakin Sarah seorang wanita yang kuat dan mampu membahagia kan anak anak meski pun tanpa ke.hadiran suami di sisi.

Respon Sarah Tentang Syamsul Dan Kazar Di Kedai Emas

Terbaru, seorang in.dividu ber tanya kepada Sarah sama ada dia sudah melihat ataupun belum video viral di TkT0k ber.hubung Syamsul dan Kazar di sebuah kedai emas.

Menurut Sarah, dia tidak kisah mengenai vide0 tersebut. Tambah nya, dia tidak berasa hairan sekira nya suaminya itu mahu membayar sam4n Ira Kazar. Ujar Sarah, kes sa.man ini akan diterus.kan dan ianya dikategori kan sebagai kes jena.yah.

Tak kisah lah Syamsul nak bayar sam4n Ira Kazar ke tak, janji sa.man tetap sa.man dan masuk kes jenay4h.

Ter dahulu, Sarah nekad untuk menerus.kan s4man terhadap pihak ketiga ketika dia sedang menunaikan ibadah umrah pada bulan lalu. Ujar Sarah, se panjang empat tahun ini rumah tangga nya sering dig4nggu dan marvah nya ter.calar berikutan ‘pen.yondol’.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : OB

Be the first to comment on "TuIar Syamsul Di Kedai Emas, Sekali Puteri Sarah Tampil Beri Pesanan Padu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*