[VIDEO] Kedai Pelayan Wanita Sekksi Bermesr4 Dengan Pelanggan Bakal Berdepan Tind4kan

VIDEO tular memaparkan aks1 tidak sopan sekumpulan pelanggan lelaki yang bergambar mesra dengan seorang pelayan wanita mengvndang kemar4han ramai di media sos1al.

Lebih par4h, pelayan wanita yang bertudung itu selamba membiarkan dua lelaki merangkul pinggul serta bahunya ketika bergambar.

Malah, mereka juga kelihatan ketawa sesama sendiri, seolah-olah tidak malu dengan perbuatan yang dilakukan secara terbuka di kedai berkenaan.

Untuk rekod, pelayan wanita itu pernah tvlar beberapa tahun lalu kerana aks1 tidak sopan ketika melayan pelanggan di kedainya.

Wanita bertudung itu juga sering memakai pakaian ketat sehingga menunjukkan bentuk payudaranya dengan jelas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mStar (@mstaronlineofficial)

Mengucap Panjang Tengok Video ni…

“Aku ni baik tu tak lah. Tapi mengucap panjang juga tengok video ni. Perempuan tu famous sebelum ni sebab suka tayang aset dia dekat media sos1al.

“Dia ada kedai jual air buah. Tu kedai dialah tu. Kau tengoklah lelaki-lelaki yang datang tu buat apa dengan dia. Dunia makin par4h,” tulis @Anepppppppppp yang berkongsi video itu ke Twitter.

Rakaman berkenaan sehingga kini meraih lebih 600,000 tontonan dan dihujani dengan pelbagai kec4man net1zen.

Malah, rata-rata netizen turut mengec4m sikap murahan pelayan berkenaan yang dipercayai berniaga di sebuah kedai di negeri Terengganu.

Pernah pergi minum kat situ. Masa tu tak tahu. Tengok kak tu ambil order, kami yang perempuan pun naik seg4n.

PELANGGAN

“Tengok perempuan tu geliii, tengok lelaki tu semua lagi geli, kalau isteri mereka tengok mesti sedih.

“Boleh jamin yang bergambar dengan perempuan ni yang dah kahwin, maybe ada anak.

“Mana maruah dia? Tayang sana sini badan dia tapi bertudung. Dibiarkan ramai lelaki pegang-pegang dia. Ser4mnya.

pelayan2

Tangkap layar video tul4r itu.

“Selekehnya, monyet pun tak menggeletis macam tu. Tapi perempuan tu rela je,” tulis beberapa netizen.

Dalam pada itu, seorang lagi individu yang pernah berkunjung ke kedai tersebut turut meninggalkan komen pada posting berkenaan.

“Allah la. Pernah pergi minum kat situ. Masa tu tak tahu. Tengok kak tu ambil order, kami yang perempuan pun naik seg4n.

“Bila sembang dengan orang kawasan situ, mereka cakap tu port laki gatal. Tu la first dan last kami pergi,” tulis @ReikaAtikah.

Sias4tan sudah dijalankan & Tindakan bakal diambil

Dalam pada itu, Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu (JHEAT) kini sedang menjalankan si4satan berhubung video tular di kedai tersebut.

Memetik lap0ran Harian Metro, Pesuruhjaya JHEAT M Rozi Bidin berkata, pihaknya akan melihat tndakan yang boleh diambil mengikut Enakmen Kesalahan Jenay4h Syariah (Takzir) Terengganu 2001.

“Premis (kedai makan) ini memang dalam pemantauan kita sebelum ia tvlar lagi dan dkwaan mengatakan JHEAT tak beri perhatian… itu tak betul sebab premis ini sedang dalam pemant4uan.

“Kita tak akan biarkan benda-benda atau perkara yang tidak baik, perlakuan tak sen0noh dan kita akan tengok mengikut bidang kuasa yang ada.

“Tiada kompromi dalam hal sebegini kerana ia bukan hanya mencem4rkan agama Islam itu sendiri tetapi bertujuan membendvng gejal4 atau kelakuan tidak berm0ral dalam kalangan masyarakat,” katanya.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "[VIDEO] Kedai Pelayan Wanita Sekksi Bermesr4 Dengan Pelanggan Bakal Berdepan Tind4kan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*